Vakantiewerk op de Waddeneilanden in de zomer van 2024!

Wil jij in de zomer van 2024 vakantiewerk gaan doen op één van onze eigen Nederlandse Waddeneilanden? Dat kan! Want je hoeft natuurlijk niet al te ver van huis te gaan om een onvergetelijke tijd te beleven. Ook in Nederland kan je een vakantiegevoel ervaren terwijl je ondertussen werkervaring op doet en geld aan het verdienen bent!

De Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Wanneer je zelf al een keer één van onze eilanden hebt bezocht, ken je het gevoel. Zodra je de veerboot pakt en over de Waddenzee uitkijkt, voel je je een ander mens. Je bent vrij om te genieten. Op de Waddeneilanden hangt een gemoedelijke en chille vibe en elk eiland heeft hierbij weer zijn eigen charme.

1

De waddeneilanden: een uniek stukje wereld

Wist je trouwens dat het Waddengebied in 2009 bekroond is tot Werelderfgoed? Daarmee zijn onze eigen Waddeneilanden officieel erkent als ‘uniek voor de wereld’ en mogen ze zich in hetzelfde rijtje rekenen als het Great Barrier Reef in Australië, de Kilimanjaro in Tanzania en de Grand Canyon in Amerika. Daarnaast staan de Frisian Islands, waar de Waddeneilanden onderdeel van zijn, op nr. 30 van de New York Times ’52 Places to go in 2019’ en Friesland op nr. 3 in de Lonely’s Planet’s Best in Europe 2018. Des te meer een reden om hier deel van uit te maken!

2

Verklein je ecologische voetafdruk en stap op de boot voor dat vakantiegevoel!

Ook niet onbelangrijk. Ben je bewust bezig met het verkleinen van je voetafdruk maar wil je liever niet inleveren op het vakantiegevoel? Dan is het werken of reizen naar één van onze eilanden een geweldig alternatief! Pak in plaats van het vliegtuig naar een tropisch oord dan zeker de auto en de boot naar de Waddeneilanden en wroet met je tenen in het zand of dobber met een cocktail – of beter nog – een lekkere koude Skuumkoppe in zee.

Vakantiewerk Ameland

Werken in de Horeca

Op de eilanden is er het hele jaar door, en met name in de vakantieperiode’s volop werk in de horeca. We werken met meer dan 200 ondernemers een samenwerking en jij kunt aan het werk op een camping, in een hotel, strandpaviljoen, restaurant of surfschool.

Werken in de horeca is een leuk maar ook een pittig beroep omdat je vaak veel lange werkdagen maakt. (Dat is tevens ook weer een voordeel wanneer je geld wilt sparen!). Je ontmoet dagelijks veel leuke mensen en géén dag is hetzelfde.

Mooi meegenomen is ook dat je niet persé ervaring hoeft te hebben in de horeca om op de eilanden aan de slag te kunnen. Op de eilanden zijn ze bereid jou te begeleiden en je de fijne kneepjes van het vak te leren.

 

Beschikbare functies

Voor de zomer van 2023 en het hele jaar door zijn we weer op zoek naar mensen die het leuk lijkt om in één van de volgende functies aan de slag te gaan;

Hoe werkt het?

Je meld je via onze website aan als werkzoekende. Je geeft hierbij aan voor welke periode je beschikbaar bent en wat voor soort vakantiewerk je precies zoekt. Wij helpen je met je keuze.

 • Wanneer je een tof bedrijf hebt gevonden waar je aan de slag gaat dan regelen wij o.a. het volgende voor jou;
 • Een plek om te overnachten (meestal een kamer in een personeelshuis)
 • Vergoeding van je maaltijden
 • Vergoeding van je bootreis
 • Een goed salaris (zelfde salaris als wanneer je in dienst zou zijn van de opdrachtgever zelf) en elke donderdag cash op je bank!
 • Bovenop je uurloon ontvang je fooi (wat soms wel kan oplopen van €1 tot €2 per uur)
 • Extra vakantiegeld en vakantiedagen
 • Een online opleiding om de basis beginselen van het horeca vak onder het knie te krijgen. Inclusief officieel certificaat!
 • Werk op één van de mooiste vakantieplekken van Nederland.

En dit verwachten wij van jou;

 • Klantvriendelijkheid
 • Bereid om hard te werken
 • Niet bang om een praatje te maken met gasten
 • Je bent voor minimaal 4 weken beschikbaar (voorkeur gaat uit naar mensen die 6 weken of langer beschikbaar zijn.
 • Je bent gemotiveerd en hebt zin in een #workingholiday in Nederland!

Solliciteren

Are you becoming part of the team? We kunnen je hulp goed gebruiken! Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

-X- Team #Myworkingholiday

Vakantiewerk Ameland

Functies

Inschrijven

De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Je naam

Details

Omschrijf jezelf

Uploads

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

Vacature alert

Algemene voorwaarden

Are you becoming part of the team?

We kunnen je hulp goed gebruiken! Vul je gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. #MYWORKINGHOLIDAY

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×