Zelfstandig werkend kok

Zin een nieuwe uitdaging als zelfstandig werkend kok op één van de Waddeneilanden. ? Van het bereiden van een heerlijke huisgemaakte hamburger tot het bereiden van mooie gerechten met lokale producten. De diversiteit aan gerechten bij de restaurants op de waddeneilanden is net zo groot als jouw creativiteit om ze samen met de chef-kok te bedenken.

 

Wat ga je doen als zelfstandig werkend kok?

Je legt de gasten graag in de watten met lekker eten. Dit doe je zelfstandig en tegelijkertijd niet alleen: je werk altijd samen met je collega’s. Dat zijn collega’s waar je in de keuken op kunt rekenen voor een helpende hand. Met elkaar schotelen jullie de gasten een overheerlijk gerecht voor. Met oog voor detail, kwaliteit en service vul jij als zelfstandig werkend kok jouw werkdag met het:

  • Voorbereiden en klaarmaken van gerechten
  • Bijhouden van de inkoop en de voorraad
  • Begeleiden van medewerkers
  • Coachen van stagiairs
  • Onderhouden van de keuken; je werkomgeving tot HACCP
  • Voor de keuken zoeken wij jou die het keukenteam compleet gaat maken!
  • Je werkt zowel dag- als avonddiensten.
  • Je komt te werken in een zelfsturend team onder begeleiding van een chef-kok.

Hoe werkt het?

Je meld je via onderstaand formulier aan als zelfstandig werkend kok en verteld iets over waarom jij graag gaat werken in de keuken van één van de restaurants op de Waddeneilanden. Je geeft hierbij aan wat jouw werkervaring is en voor welke periode je precies beschikbaar bent. Wij helpen je met je met het selecteren van een werkplek dat past bij jouw wensen en voorkeuren.

Wanneer je een mooi bedrijf hebt gevonden waar je aan de slag wil gaan dan regelen wij het volgende voor jou;

  • Een veelzijdige werkplek op één van de mooiste vakantiebestemmingen van Nederland.
  • Werken in een enthousiast team van collega’s
  • Fulltime dienstverband
  • Mogelijkheden tot een vaste overeenkomst
  • Een plek om te overnachten in één van de personeelshuizen op het eiland.
  • Vergoeding van je maaltijden
  • Vergoeding van je bootreis
  • Een goed salaris. (in overleg met jou)
  • Elke donderdagmiddag uitbetaling van je salaris
  • Extra vakantiegeld (8,333%) en vakantiedagen
  • Goed fooiverdelingssysteem
  • Mogelijkheden om door te groeien in je functie

Beschikbaar tussen 32-38 uur per week; Parttime ook bespreekbaar

Leerzaam karakter; Flexibele en zelfstandige instelling is zeer gewenst; De verwachtingen van gasten willen overtreffen.

Sociale Hygiëne & HACCP (Aanbevolen)

Je bent voor minimaal 8 weken aaneengesloten beschikbaar voor werk en bereid om de gehele periode op dezelfde locatie te verblijven.

Heb jij nog geen ervaring in de horeca, maar ben je wel enthousiast geworden om als zelfstandig werkend kok aan het werk te gaan? Geen probleem! Wij bieden jou de ruimte voor een leerwerkplek bij één van de restaurants op de eilanden en leren jou graag alle kneepjes van het horeca-vak.

Ja, ik wil mij inschrijven!

De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Je naam

Details

Omschrijf jezelf

Uploads

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

Algemene voorwaarden

Ben jij geïnteresseerd in de functie van zelfstandig werkend kok? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om samen mogelijkheden met je te bespreken.