Hoe werkt het?

Zit jij er ook aan te denken om dit seizoen of in je tussenjaar een tijdje van huis weg te gaan? Heb jij zin om een onvergetelijke tijd te beleven? Lees hieronder dan snel hoe wij te werk gaan en hoe jij een stap dichter bij jouw #workingholiday avontuur komt!

1

Schrijf je kosteloos in

Schrijf je kosteloos in via onze website. Besteed daarbij veel aandacht aan een zorgvuldige inschrijving. Wij willen graag een overzicht van je werkervaring ontvangen met daarbij een leuke motivatie en een spontane profielfoto. Op basis daarvan wordt je geselecteerd voor een kennismakingsgesprek.

2

Kennismakingsgesprek

Na je aanmelding via de site neemt één van onze recruiters of jouw toekomstige werkgever via de mail of whatsapp contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek vindt plaats via telefonisch contact of via whatsapp videobellen. Tijdens dit gesprek zullen we elkaar leren kennen en vertellen we je meer over de beschikbare werkplekken. Jij komt o.a. meer te weten over waar je kunt komen te werken, wat voor salaris je krijgt, hoeveel uren je kunt werken en hoe je slaapplek er uit ziet. Andersom krijgen wij (of je potentiële werkgever) een goed beeld van jouw persoonlijkheid, wensen en vaardigheden. Zo kunnen we samen nog eens goed bekijken of er een match is!

3

You’ve got a match!

Het kennismakingsgesprek was natuurlijk helemaal leuk en jij kan niet wachten om op de boot (of vliegtuig) te stappen. Je spreekt samen een startdatum af. Jij krijgt via ons of van je werkgever een werkovereenkomst die je nog even goed moet doornemen. Hierin staan de gemaakte afspraken op het gebied van salaris, uren etc. Bam! Dat is geregeld. Vanaf nu kan je je voorbereiden op je nieuwe avontuur!

4

Voorbereiding

  • Zorg dat je je gegevens hebt ingevuld en je werkovereenkomst is ondertekend.
  •  Verdiep je voor vertrek goed in je werkgever. Zoek de website en Social Media kanalen op en neem de menukaart nog eens goed door.
  • Zorg dat je de basis horeca training (via de app) hebt afgerond zodat je goed voorbereid bent en weet wat er in jouw functie van je verwacht wordt. De link naar de horeca training sturen we je door zodra jij je werkovereenkomst hebt ondertekend.
  •  Zorg dat je naast je vrije-tijds kleding ook goede werkkleding met je meeneemt. De gewenste werkkleding kun je nog even navragen bij je werkgever.
  • Heb je nog vragen voor je vertrek? Neem dan contact op met ons of met je nieuwe werkgever.
5

Vertrek en eerste werkdag!

Vandaag is dé dag. Je hebt je tas gepakt en vertrekt naar jouw nieuwe werkplek op een vakantiebestemming in Nederland óf wellicht zelfs wel daarbuiten. Spannend! Wij of je contactpersoon bij het bedrijf zijn telefonisch te bereiken voor het geval je iets bent vergeten of nog een vraag hebt over de reis of je bestemming. Samen met je leidinggevende van het bedrijf waar je gaat werken hebben we afgesproken dat hij of zij óf wellicht een collega jou komt ophalen van de boot/parkeerplaats of luchthaven. Zij zullen je alles vertellen over je verblijfplaats en zullen zorg dragen voor het jou zo goed mogelijk inwerken op je eerste werkdag.

6

Tijdens het werk

Je bent aan het leren, ervaren, vallen, opstaan, ontdekken en vrienden voor het leven aan het maken! Al jouw inzet en harde werk moet beloond worden. Zorg er daarom voor dat jij vóór elke maandag je uren van afgelopen week hebt aangeleverd. Wij zullen namelijk elke donderdag jouw salaris uitbetalen. Je krijgt van ons inlogcodes voor een online urenregistratiesysteem waar jij je uren zelf in kunt boeken. In dit systeem heb je ook altijd de beschikking om je werkovereenkomst, loonstroken en jaaropgaven in te zien. Wanneer je rechtstreeks bij de werkgever in dienst komt zijn hier andere afspraken over gemaakt. Zorg ervoor dat je dit hebt besproken met je werkgever zodat je op tijd je salaris ontvangt 🙂

7

VAKANTIE VIEREN EN CASHEN!

What more to say? Vanaf nu ben jij de free spirit die zelf voor haar/zijn centen zorgt en tegelijkertijd het beste uit je leven haalt. Enjoy the adventure!

Schrijf je in

Join #myworkingholiday voor je tofste werkvakantie ooit! Wanneer jij je inschrijft zullen wij contact met je opnemen en samen kijken naar een job die bij jou past!

Blijf op de hoogte

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×