Horeca E-learning: De slimme manier om jouw medewerkers te trainen

Vanaf dit jaar hebben wij een nieuwe dienst aan onze service toegevoegd. Medewerkers zonder werkervaring kunnen wij nu via onze e-learning de basis kneepjes van het horeca vak bijbrengen. Wij begrijpen namelijk dat dit voor jou als ondernemer een tijdrovende klus is. We proberen onze opdrachtgevers op deze manier nog verder te ontzorgen.

Basiskennis Horeca: Het inwerkprogramma

De inwerkmodules zijn de warming-up voor iedere horecamedewerker. In korte video’s behandelen we alle tips en tricks die nodig zijn om een medewerker goed te laten starten. In de modules die wij aanbieden leren jouw medewerkers meer over;

Persoonlijke verzorging | Hygiëne | Vaktermen | Non-verbale communicatie | De ontvangst | Bestellingen opnemen | Hoe je serveert | Een persoonlijk afscheid | 3 borden dragen | Dienblad dragen | Poleren | Tafels indekken

Module 1. De inwerkmodule

Waarom een goede inwerktraining belangrijk is?

We herinneren het ons nog goed, wanneer je nieuw begint in de horeca komt er ontzettend veel op je af. Nieuwe collega’s, onbekende termen, een ontzettend groot assortiment en dan heb je ook nog gasten.

De inwerkmodules zijn de warming-up voor iedere horecamedewerker. In korte video’s behandelen we alle tips en tricks die je nodig hebt om goed te starten. Wij laten nieuwelingen merken dat zij over enorme talenten beschikken.

Module 2. Horecatechnieken

Waarom het juist aanleren van horecatechnieken belangrijk is?

Iets goed aanleren is makkelijker dan iets afleren. Met die gedachte hebben we deze module gemaakt. Vaak is het druk in de horeca waardoor we niet altijd tijd hebben om de juiste stappen over te brengen op een nieuwe collega.

Helaas zien we dat nieuwe collega’s het dan verkeerd aanleren. Dienblad rechts dragen is zo’n typisch voorbeeld waar je niet zo snel meer van afkomt. Hoe fijn is het dan als je zelf de juiste stappen kunt opzoeken in een korte en leuke video?

Module 3. De gastenreis

Waarom is goed scoren tijdens de gehele gastenreis zo belangrijk?

Een belangrijk gegeven in de horeca is dat je het niet alleen kunt. Iedere schakel is belangrijk voor tevreden gasten.

In deze module bekijken we vanuit de ogen van de gast wat fijn is en wat niet. Een echte eye-opener voor aankomende horeca pro’s. Honderden tips en tricks in korte videotrainingen.

Optioneel; overige modules

Wij kunnen op maat gemaakte programma’s aanbieden. Dus mocht jouw medewerker bijvoorbeeld als bier sommelier aan het werk gaan dan hebben we hier ook speciale trainingen voor. Dit kunnen we overleggen tijdens het uitzetten van de vacatures.

Upsellen | Drankenkennis | Menukennis | Barista | Gastvrijheid | Leidinggeven | Theesommelier | Bier expert | Wijnsommelier | Cocktail | Sterke drank | Hostmanship | Events festival | Banqueting