Wie is My Working Holiday?

My Working Holiday is een arbeidsbemiddelingsbureau en platform in horeca & toerisme branche op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Wij werken met geselecteerde en gescreende opdrachtgevers en regelen voor onze medewerkers de werkplekken, slaapplekken, reis- en salarisadministratie. Wij werken alleen met een betrokken club van opdrachtgevers zodat wij zeker weten jij goed terecht komt en plezierig wordt ontvangen op je nieuwe werkplek en kunt genieten van jouw #workingholiday experience.

Neem contact op

#MEETMYWORKINGHOLIDAY

My Working Holiday

Functies

klein vaarwater

The face behind the business

Ik ben Nina Visser. Het gezicht achter My Working Holiday. Al sinds mijn jongere jaren wist ik dat er grenzen waren om overschreden te worden. De wereld is groter dan je woonplaats. De drang om dat te ontdekken heeft ervoor gezorgd dat reizen een essentieel onderdeel van mijn leven is geworden.

Mijn eerste #workingholiday begon op 19-jarige leeftijd toen ik zelf nog studeerde en voor mijn opleiding marketing & communicatie naar het buitenland vertrok om hier te wonen en stage te lopen voor een duikschool. Eenmaal terug in Nederland ben ik verder gaan studeren en verdiende ik wat bij als barmedewerker in Groningen waarbij ik ondertussen geld spaarde om vervolgens weer op reis te kunnen gaan. Herkenbaar? Toen ik op mijn 25e jaar klaar was met mijn studie Small Business ben ik aan het werk gegaan als arbeidsbemiddelaar in de uitzendbranche.

Ik wil mijn ervaring en liefde voor het horecavak met jou delen en je op weg helpen in jouw zoektocht naar jouw ultieme #workingholiday. Door mijn eigen ervaring in de arbeidsbemiddeling, de horeca, het reizen en het werken in binnen- en buitenland weet ik wat er gevraagd wordt door een werkgever maar weet ik ook heel goed wat belangrijk is voor jou als werknemer.

Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling hebben wij een groot netwerk opgebouwd van werkgevers waar altijd een potentiële werkgever voor jou bij zit.

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Wij zijn er voor jou, om je te begeleiden naar werk, tijdens het werk en na afloop van je werkzaamheden. Jij bent belangrijk voor ons omdat je een grote waarde levert aan een succesvol seizoen van onze klanten.

Tot zo ver mijn verhaal, ik ben veel meer benieuwd naar jouw verhaal! Wil jij ook graag in de horeca of in een ander vakgebied op een vakantiebestemming werken?

Schrijf mij een berichtje en ik help je in je zoektocht.

GROOT AANBOD VAKANTIEWERK & VASTE BANEN

Door onze jarenlange ervaring in de horeca en arbeidsbemiddeling hebben wij een groot netwerk opgebouwd van gescreende werkgevers met beschikbare werkplekken in Nederland en in het buitenland. Er zit er altijd wel een bedrijf tussen wat bij jou past. Zijn er even geen geschikte vacatures vrij? Dan stellen wij jou vrijblijvend voor bij opdrachtgevers waar jij zelf graag aan het werk gaat. Het is immers onze taak om jou aan een leuke baan te helpen.

BETROUWBAAR EN VEILIG BUREAU

Wij werken volgens de arbeidswet en hanteren daarom de ABU-cao. In die cao staan al jouw én onze rechten en plichten. Daarnaast voldoen wij aan alle wettelijke certificeringen en wordt onze administratie twee keer per jaar gecontroleerd. Werken bij ons is dus goed en veilig geregeld en daar doen we iedere dag opnieuw ons best voor. Wanneer je in dienst komt van My Working Holiday dan wordt jouw salarisbetaling altijd op tijd en correct uitbetaald. Wij werken met een online uren registratiesysteem waar je zelf wekelijks je uren kunt inboeken en diezelfde week nog je salaris zal ontvangen. Je bouwt bovenop je salaris standaard 8,33% vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op en wij dragen alle sociale premies voor jou af. Ook ben je verzekerd voor zorg en doorbetaling bij ziekte. Het kan ook zijn dat je rechtstreeks in dienst komt van de opdrachtgever zonder uitzendovereenkomst bij My Working Holiday. In dit geval zullen wij zorg dragen dat jij bij een werkgever terecht komt die dezelfde waarden nastreven.

ERVAREN & BETROKKEN MEDEWERKERS

De medewerkers van My Working Holiday hebben jarenlange ervaring in zowel de arbeidsbemiddeling als in de horeca en hebben zelf een grote passie voor reizen. Ook zij zijn net als jou ooit van huis vertrokken voor een #Workingholiday. Zo weten zij precies wat jij belangrijk vind en staan wij voor je klaar voor de meest uiteenlopende vragen. Het contact met My Working Holiday is persoonlijk, laagdrempelig en betrokken. Wij houden van authenticiteit en streven naar een open en eerlijke communicatie. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Wij zijn altijd goed te bereiken op Whatsapp.

Contact

Wil jij ons ontmoeten of met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op!

+31 (0) 6 30 94 32 60 (Ook via Whatsapp)
info@myworkingholiday.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×