Op zoek naar vakantiekrachten en horecapersoneel?

Ben jij veel tijd kwijt aan het vinden van personeel? Zet jij je vacatures nog altijd bij veel verschillende partijen uit?

Het zoeken en werven van tijdelijk personeel is een tijdrovend klusje.
Door samen te werken met My Working Holiday bespaar je tijd én geld doordat wij het hele proces van het vinden van de juiste kandidaat van je over nemen.

Met ons enthousiasme voor het horeca & toerisme vak, onze expertise en frisse blik op de arbeidsmarkt helpen wij ondernemers op de Waddeneilanden en andere vakantieplekken in binnen- of buitenland in hun zoektocht naar enthousiast personeel.

Wij weten hoe het is om zelf op #workingholiday avontuur te gaan en willen jongeren stimuleren om werkervaring op te gaan doen en zich te ontwikkelen in de horeca op een vakantiebestemming in Nederland of in het buitenland.

Door onze kennis van de verschillende online marketingstrategieën én van de arbeidsmarkt hebben wij een groot bereik onder jongeren, studenten, vakantiekrachten en horecamedewerkers.

Kort gezegd; Wij weten snel jouw kandidaten te vinden.

Vraag ons naar onze tarieven door een mail te sturen naar info@myworkingholiday.nl en we sturen een op maat gemaakt voorstel.

We helpen je graag verder in jouw zoektocht naar vakantiekrachten en horeca personeel.

Team My Working Holiday

My Working Holiday helpt jou met het vinden van vakantiekrachten en horecapersoneel.

Plaats een doorlopende vacature op de website van My Working Holiday en ontvang gratis CV’s rechtstreeks in je mailbox. Onze copywriters zorgen ervoor dat jouw vacature wervend, overtuigend en tekstueel in orde is en jouw vacature goed gevonden wordt in de zoekresultaten op de website, Google, jobsite’s en social media kanalen.

Liever helemaal ontzorgt worden? Kies dan voor uitzenden of werving & selectie. Wij nemen het gehele proces over van de werving & selectie, loonadministratie en ziekterisico’s. Ook brengen wij jouw kandidaat de basis kneepjes van het horeca-vak bij.

Vacature plaatsing

Doorlopende vacatureplaatsing en uitgelichte werkgever

 • Doorlopende vacatureplaatsing website My Working Holiday
 • Onbeperkt gratis CV’s ontvangen in je mailbox.
 • Mailingen in database met meer dan 3.000 potentiële kandidaten
 • Getoond in jobsite's als Google Jobs, LinkedIN, Indeed, Instagram, Facebook, Twitter etc.
 • Extra promotie van jouw bedrijf via Social Media campagnes. (Instagram, Facebook, Tiktok, Snapchat)
 • Advertising Campagnes op Social Media
 • Toegang tot volledige kandidatendatabase
 • Opties: Extra vacatures en uitgelicht op de voorpagina
Neem contact op

Uitzenden óf Werving-selectie

 • Vacature plaatsingen op de website van My Working Holiday
 • Uitgebreide werving & selectie van de kandidaat
 • Ontzorgen van loonadministratie, contractbeheer, werkgeverslasten, ziekterisico en loonadministratie
 • Kandidaat krijgt een basis horeca opleiding via ons Horeca E-learning platform.
 • Promotie van jouw bedrijf via Instagram & Facebook
 • Afkopen middels werving & selectiefee of inlenen via uitzendovereenkomst
Neem contact op

Groot bereik Nederlandse studenten/jongeren en horecapersoneel

My Working Holiday heeft door middel van onze marketingstrategie een groot bereik onder de doelgroep van enthousiaste Nederlandse jongeren, studenten en horecamedewerkers die een vakantiebaan of in hun tussenjaar werk zoeken in de horeca en toerisme branche op een vakantiebestemming in Nederland (Waddeneilanden) of in het buitenland. Een voorselectie is gedaan. Géén CV’s waar je niks mee kunt.

CV’s rechtstreeks in mailbox en toegang tot kandidaten database

Kies voor de optie om CV’s rechtstreeks in je mailbox te krijgen. Deze kandidaten kunnen kosteloos op de eigen loonlijst geplaatst worden. Dagelijks krijgt My Working Holiday nieuwe inschrijvingen binnen van enthousiaste kandidaten die staan te popelen om aan de slag te gaan!

Ruime kennis van online recruitment marketing. Jouw vacature bovenaan in Google jobs!

Door onze ruime kennis en ontwikkeling op het gebied van online marketing weten wij hoe wij een strakke marketingstrategie kunnen neerzetten. Hierdoor zijn jouw vacatures bovenaan in Google en andere social media kanalen goed zichtbaar.

Cijfers & feiten 2023

 • 958K aantal vertoningen (Dit is hoe vaak een gebruiker een link naar de website heeft gezien in de zoekresultaten)
 • 17K unieke websitebezoeken
 • 500+ sollicitanten per seizoen
 • 45+ tevreden opdrachtgevers
 • 3.000+ kandidatendatabase (mailinglijst)
 • Locatie sollicitanten: 80% Nederland  | 5 % België  | 5 % Engeland  | 5% Spanje  | 5% Overige landen
 • Leeftijd sollicitanten: 60% 16 – 23 | 30% 23 – 34 3| 10% 34+

Getrainde medewerkers aan het werk

Medewerkers zonder werkervaring volgen voordat ze aan de slag gaan voor onze klanten een e-learning waarbij wij ze de basis kneepjes van het horeca vak bijbrengen. Wij begrijpen namelijk dat dit voor jou als ondernemer een tijdrovende klus is in het hoogseizoen.

Volledig ontzorgen van de werving & selectie, opleiding & loonadministratie

Gaat je kandidaat voor je aan het werk? Dan kun je ervoor kiezen de kandidaat bij My Working Holiday op de loonlijst te plaatsen. Wij regelen alles rondom de werving & selectie, opleiding, het contractbeheer en salarisadministratie van de kandidaat. Je hoeft alleen de uren te betalen die de medewerker voor je heeft gewerkt.

Koppeling Google jobs, Indeed, LinkekdIN, Instagram, Facebook, Twitter, TikTok

Wij plaatsen jouw vacature op de website van My Working Holiday. De website is zo ingericht dat jouw vacatures direct zichtbaar zijn bovenaan in Google voor het beste resultaat. Jouw vacature zal ook zichtbaar zijn op LinkedIN, Instagram, Facebook, Indeed, Google ADS, Google Jobs, Twitter, Uitzendplaats.nl, Werk.nl en overige effectieve jobboards. Bespaar jezelf tijd en kostten door het zelf plaatsen van vacatures op deze jobsite’s.

 

Adverteren

Wij draaien op aanvraag voor jou volledige advertentiecampagnes op diverse Social Media kanalen als Instagram, Facebook, TikTok & Snapchat.

Videografie – en fotografie

Laat jouw beschikbare werkplek tot leven komen! Geef jouw vacatures een extra boost door te werken met pakkende “werken bij” video’s voor je eigen website, instagram of via het populaire instagram reels. Ontdek de mogelijkheden van bewegend beeld om jouw zichtbaarheid te vergroten.

Joëlle – TUI Group

Global Talent Acquisition

“Ik werk nu al een paar jaar met Nina samen op het gebied van rekrutering. Ze is erg professioneel en luistert naar onze behoeften. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking en hoop dat deze nog vele jaren zal voortduren. Voor de laatste zomercampagne hebben we 44 kandidaten kunnen werven dankzij het platform “My Working Holiday”.

Onze samenwerkingen 🙂

Neem contact op

Wil jij ook het hele jaar profiteren van het ontvangen van CV’s rechtstreeks in je mailbox? Of liever volledig ontzorgt worden? Wellicht een online recruitment marketing adviesgesprek? Neem contact met ons op en vertel ons je wensen. Wij zullen met een op maat gemaakt voorstel komen. 🙂

+31630943260 (ook via Whatsapp)
info@myworkingholiday.nl

Laat een bericht achter

  Ontvang vacatures direct in je mailbox

  Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  ×