Op zoek naar personeel?

Ben jij veel tijd kwijt aan het vinden van personeel? En zet jij je vacatures nog altijd bij veel verschillende partijen uit?

Het zoeken en werven van (tijdelijk) personeel is een tijdrovend klusje.
Door samen te werken met My Working Holiday bespaar je tijd én geld doordat wij het hele proces van het vinden van de juiste kandidaat van je over nemen.

Met ons enthousiasme voor het horeca & toerisme vak, onze expertise en frisse blik op de arbeidsmarkt willen wij ondernemers op de Waddeneilanden en andere vakantieplekken in binnen of buitenland ondersteunen in hun zoektocht naar enthousiast personeel.

Wij weten hoe het is om zelf op #workingholiday avontuur te gaan en willen jongeren stimuleren om werkervaring op te gaan doen en zich te ontwikkelen in de horeca op een vakantiebestemming in Nederland of in het buitenland.

Door onze kennis van de verschillende online marketingstrategieën én van de arbeidsmarkt hebben wij een groot bereik onder jongeren, studenten, vakantiekrachten en horecamedewerkers.

Kort gezegd; Wij weten snel jouw kandidaten te vinden.

Is er een match? Dan kun je er voor kiezen om tegen een laag tarief het gehele contractbeheer een salarisadministratie aan ons uit te besteden middels een uitzendovereenkomst. Liever zelf in dienst nemen? Dat kan ook tegen een aantrekkelijke werving & selectie-fee.

We helpen je graag verder in jouw zoektocht naar vakantiekrachten en horeca personeel!

X Team My Working Holiday

Altijd de beschikking over (horeca) personeel

Door gebruik te maken van ons kandidaten database heb je het gehele jaar door de beschikking over beschikbaar (horeca) personeel.

Gescreende kandidaten in database

Een voorselectie is gedaan waardoor de database van kandidaten enkel bestaat uit enthousiaste jongeren en studenten die een vakantiebaan of in hun tussenjaar werk zoeken in de horeca en toerisme op een vakantiebestemming in Nederland (Waddeneilanden) of in het buitenland.

Dagelijks nieuwe CV’s in database

Dagelijks krijgt My Working Holiday nieuwe inschrijvingen binnen van enthousiaste kandidaten die staan te popelen om aan de slag te gaan!

Getrainde medewerkers aan het werk!

Medewerkers zonder werkervaring volgen voordat ze aan de slag gaan voor onze klanten een e-learning waarbij wij ze de basis kneepjes van het horeca vak bijbrengen. Wij begrijpen namelijk dat dit voor jou als ondernemer een tijdrovende klus is in het hoogseizoen.

Ontzorgen van de loonadministratie

Gaat je kandidaat voor je aan het werk? Dan komt de kandidaat bij My Working Holiday op de loonlijst. Wij regelen alles rondom het contractbeheer van de kandidaat. Je hoeft alleen de uren te betalen die de medewerker voor je heeft gewerkt.

Zeer scherpe payrolltarieven

Wij werken met aantrekkelijke op maat gemaakte payroll afspraken voor eigen geworven personeel.

Plaats een vacature bij #MWH!

Onze copywriters zorgen ervoor dat jouw vacature wervend, overtuigend en tekstueel in orde is en jouw vacature goed gevonden wordt in de zoekresultaten.

75,- Plaatsing vacature
  • Vacature op website My Working Holiday (200 website bezoeken per dag)
  • Mailing onder meer dan 1000 potentiële kandidaten
  • Getoond in Google Jobs (boven aan in Google)
  • Promotie van jouw bedrijf via Social Media campagnes. (Instagram & Facebook)
  • Op basis van een uitzendovereenkomst
Zet vacature uit
500,- Per kandidaat

Werving & selectie

  • Vacature op website My Working Holiday (200 website bezoeken per dag)
  • Mailing onder meer dan 1000 potentiële kandidaten
  • Getoond in Google Jobs (boven aan in Google)
  • Promotie van jouw bedrijf via Social Media campagnes. (Instagram & Facebook)
  • Tegen een werving & selectie-fee op eigen loonlijst. Geen uitzendovereenkomst nodig.
Zet vacature uit

Deze bedrijven gingen u al voor