Op zoek naar horecapersoneel?

Ben jij veel tijd kwijt aan het vinden van personeel? En zet jij je vacatures nog altijd bij veel verschillende partijen uit?

Het zoeken en werven van (tijdelijk) personeel is een tijdrovend klusje.
Door samen te werken met My Working Holiday bespaar je tijd én geld doordat wij het hele proces van het vinden van de juiste kandidaat van je over nemen.

Met ons enthousiasme voor het horeca & toerisme vak, onze expertise en frisse blik op de arbeidsmarkt helpen wij ondernemers op de Waddeneilanden en andere vakantieplekken in binnen- of buitenland in hun zoektocht naar enthousiast personeel.

Wij weten hoe het is om zelf op #workingholiday avontuur te gaan en willen jongeren stimuleren om werkervaring op te gaan doen en zich te ontwikkelen in de horeca op een vakantiebestemming in Nederland of in het buitenland.

Door onze kennis van de verschillende online marketingstrategieën én van de arbeidsmarkt hebben wij een groot bereik onder jongeren, studenten, vakantiekrachten en horecamedewerkers.

Kort gezegd; Wij weten snel jouw kandidaten te vinden.

Wij bieden je hierbij twee mogelijkheden;

Ontvang CV’s rechtstreeks in je mailbox en plaats kandidaten op de eigen loonlijst.

Kies er voor om de gehele werving & selectie, contractbeheer en salarisadministratie aan ons uit te besteden middels een uitzendovereenkomst

We helpen je graag verder in jouw zoektocht naar vakantiekrachten en horeca personeel.

X Team My Working Holiday

Plaats een vacature bij #MWH!

Plaats voor 6 maanden of 12 maanden 2 vacatures op de website van My Working Holiday en ontvang gratis CV’s in je mailbox. Onze copywriters zorgen ervoor dat jouw vacature wervend, overtuigend en tekstueel in orde is en jouw vacature goed gevonden wordt in de zoekresultaten op de website, Google, jobsite’s en social media kanalen. Liever helemaal ontzorgt worden? Kies dan voor uitzenden. Wij nemen het gehele proces over van de werving & selectie, loonadministratie en ziekterisico’s. Ook brengen wij jouw kandidaat de basis kneepjes van het horeca-vak bij.

Social Advertising door #MWH

Liever éénmalig een vacature uitzetten voor een korte duur? My Working Holiday is gespecialiseerd in Social Advertising. Door slimme targeting opties via Social Media kanalen bereiken wij jouw doelgroep binnen no-time. 88% van de mensen gebruikt Social Media zoals Instagram, TikTok of Facebook dagelijks. Ook jouw potentiële nieuwe werknemer dus. Door slimme targeting zorgen wij dat jij zichtbaar bent op de plekken waar jouw ideale kandidaat zit. Samen bedenken we een strategie, het budget en advertentieduur.

Vacature plaatsing

Keuze uit éénmalig, 6 maanden of 12 maanden 

 • 2 vacature plaatsingen op de website van My Working Holiday
 • Onbeperkt gratis CV’s ontvangen in je mailbox.
 • Mailingen in database met meer dan 2.000 potentiële kandidaten
 • Getoond in jobsite's als Google Jobs, LinkedIN, Indeed, Instagram, Facebook, Twitter etc.
 • Extra promotie van jouw bedrijf via Social Media campagnes. (Instagram, Facebook, Tiktok, Snapchat)
 • Advertising Campagnes op Social Media
 • Toegang tot volledige kandidatendatabase
 • Opties: Extra vacatures en uitgelicht op de voorpagina
Zet vacature uit

Uitzenden

 • Vacature plaatsing op de website van My Working Holiday
 • Uitgebreide werving & selectie van de kandidaat
 • Ontzorgen van loonadministratie, contractbeheer, werkgeverslasten, ziekterisico en loonadministratie
 • Kandidaat krijgt een basis horeca opleiding via ons Horeca E-learning platform.
 • Promotie van jouw bedrijf via Instagram & Facebook
 • Toegang tot volledige kandidatendatabase
Zet vacature uit

Groot bereik Nederlandse studenten/jongeren en horecapersoneel

My Working Holiday heeft door middel van onze marketingstrategie een groot bereik onder de doelgroep van enthousiaste Nederlandse enthousiaste jongeren, studenten en horecamedewerkers die een vakantiebaan of in hun tussenjaar werk zoeken in de horeca en toerisme op een vakantiebestemming in Nederland (Waddeneilanden) of in het buitenland. Een voorselectie is gedaan. Géén CV’s waar je niks mee kunt.

CV’s rechtstreeks in mailbox en toegang tot kandidaten database

Kies voor de optie om CV’s rechtstreeks in je mailbox te krijgen. Deze kandidaten kunnen kosteloos op de eigen loonlijst geplaatst worden. Dagelijks krijgt My Working Holiday nieuwe inschrijvingen binnen van enthousiaste kandidaten die staan te popelen om aan de slag te gaan!

Ruime kennis van online (recruitment) marketing. Jouw vacature bovenaan in Google jobs!

Door onze ruime kennis en ontwikkeling op het gebied van online marketing weten wij hoe wij een strakke marketingstrategie kunnen neerzetten. Hierdoor zijn jouw vacatures bovenaan in Google en andere social media kanalen goed zichtbaar.

Cijfers & feiten

 • 24.000 websiteweergaven waarvan 8.200 unieke bezoekers 2022.
 • 400+ sollicitaties alléén al op de Waddeneilanden in 2022.
 • 60+ tevreden klanten
 • 2.000+ kandidatendatabase (mailinglijst)

Getrainde medewerkers aan het werk

Medewerkers zonder werkervaring volgen voordat ze aan de slag gaan voor onze klanten een e-learning waarbij wij ze de basis kneepjes van het horeca vak bijbrengen. Wij begrijpen namelijk dat dit voor jou als ondernemer een tijdrovende klus is in het hoogseizoen.

Volledig ontzorgen van de werving & selectie, opleiding & loonadministratie

Gaat je kandidaat voor je aan het werk? Dan kun je ervoor kiezen de kandidaat bij My Working Holiday op de loonlijst te plaatsen. Wij regelen alles rondom de werving & selectie, opleiding, het contractbeheer en salarisadministratie van de kandidaat. Je hoeft alleen de uren te betalen die de medewerker voor je heeft gewerkt.

Koppeling Google jobs, Indeed, LinkekdIN, Instagram, Facebook, Twitter, TikTok

Wij plaatsen jouw vacature op de website van My Working Holiday. De website is zo ingericht dat jouw vacatures direct zichtbaar zijn bovenaan in Google voor het beste resultaat. Jouw vacature zal ook zichtbaar zijn op LinkedIN, Instagram, Facebook, Indeed, Google ADS, Google Jobs, Twitter, Uitzendplaats.nl, Werk.nl en overige effectieve jobboards. Bespaar jezelf tijd en kostten door het zelf plaatsen van vacatures op deze jobsite’s.

 

Adverteren

Wij draaien op aanvraag voor jou volledige advertentiecampagnes op diverse Social Media kanalen als Instagram, Facebook, TikTok & Snapchat.

Videografie – en fotografie

Laat jouw beschikbare werkplek tot leven komen! Geef jouw vacatures een extra boost door te werken met pakkende “werken bij” video’s voor je eigen website, instagram of via het populaire instagram reels. Ontdek de mogelijkheden van bewegend beeld om jouw zichtbaarheid te vergroten.

Joëlle – TUI Group

Global Talent Acquisition

“Ik werk nu al een paar jaar met Nina samen op het gebied van rekrutering. Ze is erg professioneel en luistert naar onze behoeften. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking en hoop dat deze nog vele jaren zal voortduren. Voor de laatste zomercampagne hebben we 44 kandidaten kunnen werven dankzij het platform “My Working Holiday”.

Onze samenwerkingen 🙂

Neem contact op

Wil jij ook het hele jaar profiteren van het ontvangen van CV’s rechtstreeks in je mailbox? Of liever volledig ontzorgt worden? Wellicht een online (recruitment) marketing adviesgesprek? Neem contact met ons op en vertel ons je wensen. Wij zullen met een op maat gemaakt voorstel komen. 🙂

+31630943260 (ook via Whatsapp)
info@myworkingholiday.nl

Laat een bericht achter

  Ontvang vacatures direct in je mailbox

  Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  ×