Horeca E-learning: Van Newbie naar  Horeca Talent! Ga goed voorbereid aan het werk.

We herinneren het ons nog goed, wanneer je nieuw begint in de horeca komt er ontzettend veel op je af. Nieuwe collega’s, onbekende termen, een ontzettend groot assortiment en dan heb je ook nog gasten. De inwerkmodules die wij jou aanbieden zijn de warming-up voor iedere horecamedewerker. In korte video’s behandelen we alle tips en tricks die nodig zijn om een jou goed voorbereid aan het werk te laten gaan.

Heb je de cursus afgerond? Dan ontvang jij een certificaat als bewijs van deelname!

Ga naar de E-learning

Basiskennis Horeca: Het inwerkprogramma

De inwerkmodules zijn de warming-up voor iedere horecamedewerker. In korte video’s behandelen we alle tips en tricks die nodig zijn om een medewerker goed te laten starten. In de modules die wij aanbieden leer jij meer over;

Persoonlijke verzorging | Hygiëne | Vaktermen | Non-verbale communicatie | De ontvangst | Bestellingen opnemen | Hoe je serveert | Een persoonlijk afscheid | 3 borden dragen | Dienblad dragen | Poleren | Tafels indekken

Module 1. De inwerkmodule

Waarom een goede inwerktraining belangrijk is?

De inwerkmodules zijn de warming-up voor iedere horecamedewerker. In korte video’s behandelen we alle tips en tricks die je nodig hebt om goed te starten. Wij laten jou merken dat jij over enorme talenten beschikt.

Module 2. Horecatechnieken

Waarom het juist aanleren van horecatechnieken belangrijk is?

Iets goed aanleren is makkelijker dan iets afleren. Met die gedachte hebben we deze module gemaakt. Vaak is het druk in de horeca waardoor we niet altijd tijd hebben om de juiste stappen over te brengen op een nieuwe collega.

Helaas zien we dat nieuwe collega’s het dan verkeerd aanleren. Dienblad rechts dragen is zo’n typisch voorbeeld waar je niet zo snel meer van afkomt. Hoe fijn is het dan als je zelf de juiste stappen kunt opzoeken in een korte en leuke video?

Module 3. De gastenreis

Waarom is goed scoren tijdens de gehele gastenreis zo belangrijk?

Een belangrijk gegeven in de horeca is dat je het niet alleen kunt. Iedere schakel is belangrijk voor tevreden gasten.

In deze module bekijken we vanuit de ogen van de gast wat fijn is en wat niet. Een echte eye-opener voor aankomende horeca pro’s. Honderden tips en tricks in korte videotrainingen.