Uitzenden

Uitzenden via My Working Holiday betekent dat u vanuit ons kandidaten aangeboden krijgt en kunt inzetten als u het nodig hebt. Hierdoor heeft u geen werk van het uitzetten van vacatures, het werven en selecteren van personeel en de loonadministratie die daarbij hoort. Wij treden na de werving & selectie van het personeel op als juridisch werkgever en regelen alle administratie rondom het dienstverband. U kunt op deze wijze een medewerker nog steeds 5,5 jaar flexibel inlenen. Wij regelen het contractbeheer met klanten en werknemers, de urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen. De backoffice neemt ook het juridisch werkgeverschap op zich, de voorfinanciering van de lonen en premies. Naast de administratieve taken zijn wij experts op het gebied van de steeds veranderende wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat het inregelen van de medewerkers aan de laatste eisen voldoet.

All in tarief

Voor elk uur dat uw medewerker werkt, betaalt u een vast tarief per uur. Werkt de medewerker niet, dan heeft u geen kosten. Kleine lettertjes doen wij niet aan. Wij hanteren een all-in tarief zoals hierboven genoemd en bieden een complete dienstverlening.

 • Bruto uurloon
 • 25 vakantiedagen
 • 8,333% vakantiegeld
 • Feestdagvergoeding, adv, kort verzuim en bijzonder verlof
 • Doorbetaling bij ziekte, 1 wachtdag, daarna 91% van het loon
 • Pensioenpremie
 • Transitievergoeding
 • Scholingsgeld
 • Alle werkgeverspremies (sociaal fonds, WAO/WIA, WHK, Zorgverzekeringswet, Werkloosheidswet)
 • Bureaumarge
 • Administratie, toepassen van de wet- en regelgeving, salarisadministratie en het contractbeheer
 • Bij Uitzenden de Werving & Selectie-fee
 • 24/7 bereikbaar voor vragen voor uw medewerkers en voor advies op HR-gebied

Laat ons weten dat u een medewerker zoekt. Om een zo goed mogelijke zoekopdracht uit te kunnen zetten vragen wij om in uw aanvraag in ieder geval het volgende te vermelden; 

 • Uw bedrijfsinformatie 
 • Gewenste functie van de medewerker
 • Inhoud van de werkzaamheden
 • Start en duur van de gewenste uitzendperiode 
 • Welke CAO? Voor het bepalen van o.a. het loon
 • Eventuele uitgeschreven vacatureomschrijving

Onze copywriters zullen de vacaturetekst (her) scrhijven om de tekst zo goed mogelijk op onze doelgroep af ste stemmen. We vermelden de wervingstekst op onze website en o.a onze social media kanalen. Wij zullen budget vrij maken voor het adverteren op andere wervingskanalen en tevens zelf actief kandidaten gaan benaderen. 

Na de wervingsprocedure komt het selectieproces. Wij gaan in gesprek met uw potentiële medewerker(s) en voeren uitgebreide sollicitatiegesprekken. Inhoudelijk komen wij veel te weten over uw potentiële kandidaat en winnen referenties in van vorige werkgevers om een zo’n betrouwbaar mogelijk beeld te krijgen. Wij maken daarna een selectie van de beste kandidaten en stellen deze via de mail en telefonisch aan u voor. Wij sturen u het CV met een uitgebreide toelichting van de kandidaat, de tarieven en de algemene voorwaarden mee.

Wanneer u een geschikte kandidaat hebt gevonden uit ons voorstel zal er een telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek voor u beide worden ingepland om te bekijken of er van beide kanten een klik is. 

Nadat u beide een positief gevoel aan de kennismaking hebbt overgehouden en u de kandidaat wilt inzetten, spreken we samen een startdatum af. Vóór de startdatum dienen er een aantal gegevens te worden aangeleverd waarna wij het contract kunnen opstellen en tekenen wij de overeenkomst met elkaar. Een samenwerking is geboren. 

Uw medewerker gaat aan het werk. Wanneer de werkweek voorbij is declareert uw medewerker de gewerkte uren via ons online urenregistratiesysteem. U kunt kiezen of uzelf of uw medewerker de uren aan ons doorgeeft/accordeert. Na de inschrijving van de medewerker ontvangen u en uw medewerker van ons de inloggegevens per mail.

Zodra u de gedeclareerde uren van de medewerker goedkeurt, worden ze op woensdag door ons verwerkt. Elke donderdagmiddag om 14.00 uur heeft uw medewerker het loon op zijn/haar rekening staan.

Wanneer de gewerkte uren door ons verwerkt zijn, versturen wij de loonstroken naar uw medewerkers. De loonstrook is ook terug te vinden op de persoonlijke pagina van uw medewerker in het online systeem.

Wanneer de loonstrook verstuurd is, vindt ook de uitbetaling plaats. Uw medewerker kan per week of per periode uitbetaald worden.

Zodra u de gedeclareerde uren goedkeurt, worden ze op woensdag door ons verwerkt. Iedere woensdag maken wij de facturen op en mailen die naar u toe.

U betaalt je factuur binnen de afgesproken betaaltermijn. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, dan herinneren wij u aan de openstaande factuur.

De begeleiding stopt niet na de eerste werkdag.  Wij blijven namelijk betrokken bij de ontwikkeling van de medewerkers en zijn 24/7 te bereiken voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies zowel richting de werkgevers als kandidaat in wat voor vorm dan ook. Dit geldt zowel voor onze geworven kandidaten als uw eigen geworven kandidaten die bij ons op de loonlijst staan.

U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s. Wij zijn met onze backoffice de juridisch werkgever van uw medewerker. Door deze wijze heeft u als opdrachtgever geen doorbetalingsplicht bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.  Wij zijn eveneens eigenrisicodrager en nemen het traject van uw medewerker om snel weer beter te hebben volledig op  ons.

Uw medewerkers worden wekelijks of per periode van vier weken verloond, zijn verzekerd voor WW, ZW en WIA en bouwen na 26 gewerkte weken pensioen op.  Uw medewerkers bouwen jaarlijks 25 vakantiedagen aan reserveringen op. Wij reserveren 8% vakantiegeld.

De Pijp

LET'S GET TO WORK

Wilt u met ons samenwerken of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op, plan een afspraak in of vraag vrijblijvend een offerte aan door hieronder uw gegevens achter te laten. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Cheers Team #Myworkingholiday

Uitzendbureau kosten
Werkgevers
Nina Visser

Kosten werknemer uitzendbureau versus kosten werknemer zelf in dienst

Kosten werknemer uitzendbureau versus kosten werknemer zelf in dienst Als je iemand in dienst neemt, dan betaal je het werknemer salaris. Naast loonkosten, krijg je ook met andere kosten te maken. Bijvoorbeeld ziektekosten, transitievergoedingen of een mogelijke pensioenregeling. Ook zijn er een aantal verplichtingen die je moet nakomen als werkgever.

Lees verder »
WAB to do
Werkgevers
Nina Visser

Veranderingen door de wet WAB & onze dienstverlening in 2020

Wet WAB & onze dienstverlening in 2020 Ja, de Wet WAB. Hierbij leggen wij nog eens in het kort uit wat deze wet voor u betekent en wat er precies veranderd in de dienstverlening van My Working Holiday. In het kort; Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil de

Lees verder »
Nederlands personeel
Werkgevers
Nina Visser

Nederlands personeel

Vacature beschikbaar? Wij hebben (Nederlands) horeca personeel! Even voorstellen; Sinds afgelopen zomer zijn wij van My Working Holiday actief in het werven en selecteren van (Nederlands) horeca personeel voor vakantiegebieden in binnen- en buitenland. Wij hebben in de zomer van 2019 horecaondernemers op de Nederlandse Waddeneilanden al mogen voorzien van 50

Lees verder »
WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp