¿HOLA GUAPA, QUÉ TAL?

Even voorstellen; Sinds afgelopen zomer zijn wij van My Working Holiday actief in het werven en selecteren van horeca personeel voor vakantiegebieden in binnen- en buitenland. Hierdoor hebben wij in de zomer van 2019 horecaondernemers op de Waddeneilanden al mogen voorzien van 50 enthousiaste kandidaten die hebben meegeholpen in de bediening, keuken en schoonmaak. Ook zijn er op dit moment meerdere kandidaten via ons aan het werk voor horecazaken in de stad Groningen en uiteraard ook nog steeds op de eilanden. Naast Nederlands personeel hebben wij ook fantastisch ervaren Engels sprekend horeca-personeel en een samenwerking lopen met een Spaans bemiddelingsbureau die ons voorziet van ervaren Spaanse koks. Bent u geïnteresseerd? Lees dan alstublieft verder.

SAMENWERKING BARCELONA, ESPAÑA

Via onze contacten met een professioneel bemiddelingsbureau voor horeca personeel in Barcelona hebben wij regelmatig ervaren Engels sprekende koks met de Spaanse nationaliteit beschikbaar. Vanwege een tekort aan werk in hun eigen woonplaats, het salaris of gewoon voor de ervaring gaan ze graag een tijdje óf voor langere periode aan de slag gaan in Nederland. My Working Holiday biedt ze deze mogelijkheid en bemiddelt deze enthousiaste kandidaten naar een werkplek in de horeca in o.a. Groningen.

Koninklijke Horeca Nederland ziet de Spaanse koks als een leuke, creatieve manier om met het personeelstekort om te gaan.  Van de horeca-opleidingen komen nog steeds te weinig mensen om die behoefte op te vangen”.

“Voor mijn restaurant had ik dringend een souschef nodig. Die was niet te vinden. Een kennis kende een Spaanse kok die heel goed was, maar door de crisis in eigen land geen baan kon krijgen. In november vorig jaar kwam de Spaanse kok drie dagen kennismaken, en twee maanden later ging hij fulltime aan de slag. Inmiddels heeft hij zich opgewerkt tot chef-kok.”

Wat kunt u verwachten van onze Spaanse koks?

# Collega’s die trots zijn op hun vak
# Goede opleiding, werkervaring, uitstekende mentaliteit en prettige werkhouding
# Gekwalificeerde medewerkers die meer ervaring willen opdoen in Nederland

Wat kunt u van de dienstverlening van My Working Holiday verwachten?

# Gratis uw aanvraag uitzetten
# Uitvoerige werving & selectie van uw potentiële kandidaat
# Keuze tussen het uitbesteden van het gehele juridisch werkgeverschap of een werving & selectie-fee.
# Betrokken en betrouwbare partner & goed werkgeverschap voor werknemer
# Geen contractuele verplichtingen.

ALL-IN UITZENDTARIEF

Wanneer u er niet voor kiest om een werving & selectiefee te betalen dan kiest u voor ons uitzenden dienst. Voor elk uur dat uw medewerker werkt, betaalt u een vast tarief per uur. Werkt de medewerker niet, dan heeft u geen kosten. Kleine lettertjes doen wij niet aan. Alle tarieven zijn dus een all-in tarief die het volgende bevatten; bruto uurloon, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld (vanaf 1 januari 8,33%), feestdagvergoeding, kort verzuim en bijzonder verlof, doorbetaling bij ziekte, 1 wachtdag, daarna 91% van het loon, pensioen, transitievergoeding, scholingsgeld, alle werkgeverspremies, bureaumarge, alle administratieve afhandelingen, toepassen van de wet- en regelgeving, volledige salarisadministratie en het contractbeheer.

Hoe werkt het?

Voordat u uw aanvraag bij ons uitzet dient u zelf zorg te dragen voor gepaste woonruimte voor uw kandidaat. Wie bieden namelijk géén woonruimte aan.

Stap 1. Geef bij ons aan dat u een kok zoekt
Geef hierbij het volgende aan; Uw bedrijfsinformatie, gewenste functie van de medewerker, inhoud van de werkzaamheden, start en duur van de gewenste uitzendperiode, het aantal uren dat u de kandidaat kunt bieden en hoe de woonruimte er uit ziet voor de kandidaat.

Stap 2. Wij zetten de aanvraag voor u uitWij zetten de aanvraag uit bij ons contactpersoon in Spanje. Deze contactpersoon voert de eerste sollicitatiegesprekken. Dit gebeurt via Skype of face-to-face gesprekken. Hierna voeren wij de 2e sollicitatiegesprekken via Skype. Inhoudelijk komen wij veel te weten over uw potentiële kandidaat en winnen referenties in van vorige werkgevers om een zo’n betrouwbaar mogelijk beeld te krijgen.

Stap 3. Een week later doen wij een voorstel van 2 tot 4 door ons geselecteerde kandidaten. Wij maken een selectie van de beste kandidaten en stellen deze via de mail en telefonisch aan u voor. Wij sturen u het CV met een uitgebreide toelichting van de kandidaat, de tarieven en de algemene voorwaarden mee. Wanneer u een geschikte kandidaat hebt gevonden uit ons voorstel zal er een telefonisch/Skype kennismakingsgesprek voor u beide worden ingepland om te bekijken of er van beide kanten een klik is.

Stap 4. Bepaal uw startdatum
Nadat u beide een positief gevoel aan de kennismaking hebt overgehouden en u de kandidaat wilt inzetten, spreken we samen een startdatum af. Vóór de startdatum dienen er een aantal gegevens te worden aangeleverd waarna wij het contract kunnen opstellen en de overeenkomst kunnen tekenen met elkaar.

Stap 5. Uw medewerker maakt uren
Uw medewerker gaat aan het werk. Wanneer de werkweek voorbij is declareert uw medewerker de gewerkte uren via ons online urenregistratiesysteem. U kunt kiezen of uzelf of uw medewerker de uren aan ons doorgeeft/accordeert. Na de inschrijving van de medewerker ontvangen u en uw medewerker van ons de inloggegevens per mail.

Stap 6. Uitbetaling & Facturering 
Zodra u de gedeclareerde uren van de medewerker goedkeurt, worden ze op elke woensdag door ons verwerkt. Elke donderdagmiddag om 14.00 uur heeft uw medewerker het loon op zijn/haar rekening staan. Wanneer de gewerkte uren door ons verwerkt zijn, versturen wij de loonstroken en facturen en mailen die naar uw kandidaat en naar u. U betaalt de factuur binnen de afgesproken betaaltermijn van 14 dagen.

Geef uw vacature aan ons door en wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar enthousiast horeca personeel.

+31630943260 (ook via whatsapp)
info@myworkingholiday.nl
Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×