WIE IS MY WORKING HOLIDAY?​

My Working Holiday is een arbeidsbemiddelingsbureau en sociaal platform ontwikkeld voor werkzoekenden die geïnteresseerd zijn om te werken in de horeca & toerisme op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. 

My Working Holiday bemiddelt tussen werkgever en werkzoekende en richt zich op kandidaten die een seizoen vakantiewerk willen gaan doen of een tussenjaar nemen en voor langere periode ergens in binnen- of buitenland op een vakantiebestemming aan de slag willen gaan.

My Working Holiday is er op gericht om met haar enthousiasme voor het horeca-vak, haar expertise en frisse blik op de arbeidsmarkt ondernemers te ondersteunen in hun zoektocht naar enthousiast en leergierig personeel en om ze te ontzorgen van de loonadministratie met als doel; het samenbrengen van vraag en aanbod om te werken aan langdurige, eerlijke en betrokken arbeidsrelaties.”

Working Holiday

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Elke werkzoekende die zich via één van onze vele wervingskanalen aanmeldt als werkzoekende  zal uitgenodigd worden voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Anders dan dat een app of digitaal programma uw potentiële kandidaten matcht en op hun kwaliteiten test, nemen wij de tijd voor een kandidaat en wordt iemand altijd persoonlijk gesproken. Dit om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van kennis, ervaring en vooral ook de persoon in kwestie.

De begeleiding stopt niet na de eerste werkdag.  Wij blijven namelijk betrokken bij de ontwikkeling van de medewerkers en zijn 24/7 te bereiken voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies zowel richting de werkgevers als kandidaat in wat voor vorm dan ook. 

Onze werkwijze is transparant en betrokken. Wij zijn open-minded en flexibel en denken mee in oplossingen. Wij doen er alles aan om dat tegen een zo scherp mogelijk tarief voor u te verzorgen. Snel, gebruiksvriendelijk & transparant. 

Wij zijn met onze backoffice NEN4400-1 en ABU gecertificeerd.

Als lid van de ABU en volgen wij de ABU cao. In deze cao staat de inlenersbeloning omschreven. Deze beloning waarborgt dat een flexwerker op de punten uit die inlenersbeloning dezelfde inkomsten heeft als iemand die in dienst is bij de opdrachtgever. Wij controleren in onze online tool of het juiste periodeloon wordt gehanteerd conform de voor de opdrachtgever geldende cao. Zo garanderen wij geen onderbetaling van flexwerk.

Iedere zes maanden wordt onze administratie steekproefsgewijs doorgelicht op juridische correctheid. Tot op heden hebben wij iedere keer weer goedkeuring ontvangen voor de uitvoering van de administratie en de naleving van de geldende wet- en regelgeving. Daardoor staan wij ingeschreven in het register van de SNA.

Ons doel: Korte lijnen, heldere afspraken, goed werkgeverschap, transparantie en persoonlijke en langdurige arbeidsrelaties

We bieden de volgende 3 diensten aan. Uitzenden, Werving & Selectie en het plaatsen van een vacature. 

Uitzenden

Uitzenden via My Working Holiday betekent dat u vanuit ons kandidaten aangeboden krijgt en kunt inzetten als u het nodig hebt. Hierdoor heeft u geen werk van het uitzetten van vacatures, het werven en selecteren van personeel en de loonadministratie die daarbij hoort. Wij treden na de werving & selectie van het personeel op als juridisch werkgever en regelen alle administratie rondom het dienstverband. U kunt op deze wijze een medewerker nog steeds 5,5 jaar flexibel inlenen. Wij regelen het contractbeheer met klanten en werknemers, de urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen. De backoffice neemt ook het juridisch werkgeverschap op zich, de voorfinanciering van de lonen en premies. Naast de administratieve taken zijn wij experts op het gebied van de steeds veranderende wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat het inregelen van de medewerkers aan de laatste eisen voldoet.

All in tarief

Voor elk uur dat uw medewerker werkt, betaalt u een vast tarief per uur. Werkt de medewerker niet, dan heeft u geen kosten. Kleine lettertjes doen wij niet aan. Wij hanteren een all-in tarief zoals hierboven genoemd en bieden een complete dienstverlening.

 • Bruto uurloon
 • 25 vakantiedagen
 • 8,333% vakantiegeld
 • Feestdagvergoeding, adv, kort verzuim en bijzonder verlof
 • Doorbetaling bij ziekte, 1 wachtdag, daarna 91% van het loon
 • Pensioenpremie
 • Transitievergoeding
 • Scholingsgeld
 • Alle werkgeverspremies (sociaal fonds, WAO/WIA, WHK, Zorgverzekeringswet, Werkloosheidswet)
 • Bureaumarge
 • Administratie, toepassen van de wet- en regelgeving, salarisadministratie en het contractbeheer
 • Bij Uitzenden de Werving & Selectie-fee
 • 24/7 bereikbaar voor vragen voor uw medewerkers en voor advies op HR-gebied

Werving & Selectie

U kunt ook kiezen voor onze dienst m.b.t. werving en selectie. Een nieuwe medewerker zoeken is tijdrovend. Heeft u een vacature, maar geen tijd om het hele wervingsproces zelf te doen? Laat ons het doen. Wij weten precies waar uw ideale kandidaat te vinden is. Wij zetten gratis uw vacature uit op onze betaalde en onbetaalde jobsite’s, Social Mediakanalen en de website. Daarna voeren de eerste sollicitatiegesprekken met alle kandidaten die gereageerd hebben op de vacature. We winnen referenties in en stellen binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen. 

No cure no pay

We werken op basis van het no cure no pay principe. Bij een succesvolle plaatsing factureren wij op de startdatum van de kandidaat 50% van de fee en na het succesvol doorlopen van de proeftijd van één maand de resterende 50%.

Vacature uitzetten

Wilt u uw werving & selectie in eigen beheer houden? Dan kunt u er ook voor kiezen om een vacature door ons te laten uitschrijven en deze voor u te delen op onze website, Social mediakanalen en betaalde jobsite’s. Ook heeft u de optie om ons betaald te laten adverteren met uw vacature. Wij weten precies hoe wij uw doelgroep kunnen bereiken. De vacature blijft 8 weken online.

Alle aanmeldingen die vervolgens op de vacature binnen komen worden rechtstreeks naar u verstuurd.

Voordelen;

 • Lagere wervingskosten
 • Groot bereik onder uw doelgroep
 • Copywriters schrijven uw vacaturetekst voor de beste vindbaarheid
 • Vacatures worden gedeeld op diverse betaalde en onbetaalde jobsite’s
 • Effectieve Social Media campagnes voor uw vacatures (wij zetten uw bedrijf in het zonnetje)
 • U ontvangt de kandidaten rechtstreeks in uw mail
 • Bij niet ingevulde vacatures kunt u uw vacature gratis opnieuw plaatsen voor 8 weken
 • Kortom, uw vacature wordt gezien door duizenden kandidaten
Uitzendbureau kosten
Werkgevers
Nina Visser

Kosten werknemer uitzendbureau versus kosten werknemer zelf in dienst

Kosten werknemer uitzendbureau versus kosten werknemer zelf in dienst Als je iemand in dienst neemt, dan betaal je het werknemer salaris. Naast loonkosten, krijg je ook met andere kosten te maken. Bijvoorbeeld ziektekosten, transitievergoedingen of een mogelijke pensioenregeling. Ook zijn er een aantal verplichtingen die je moet nakomen als werkgever.

Lees verder
Nederlands personeel
Werkgevers
Nina Visser

Nederlands personeel

Vacature beschikbaar? Wij hebben (Nederlands) horeca personeel! Even voorstellen; Sinds afgelopen zomer zijn wij van My Working Holiday actief in het werven en selecteren van (Nederlands) horeca personeel voor vakantiegebieden in binnen- en buitenland. Wij hebben in de zomer van 2019 horecaondernemers op de Nederlandse Waddeneilanden al mogen voorzien van 50

Lees verder
Spaanse keukenhulp
Werkgevers
Nina Visser

Spaanse koks in Nederland

¿HOLA GUAPA, QUÉ TAL?  Even voorstellen; Sinds afgelopen zomer zijn wij van My Working Holiday actief in het werven en selecteren van horeca personeel voor vakantiegebieden in binnen- en buitenland. Hierdoor hebben wij in de zomer van 2019 horecaondernemers op de Waddeneilanden al mogen voorzien van 50 enthousiaste kandidaten die

Lees verder
Internationaal personeel in de horeca
Werkgevers
Nina Visser

Internationale studenten in de horeca

DENKEN IN KANSEN: Internationale studenten met werkervaring in de horeca Dat is raar! We zijn hier toch in Nederland?’ Hoe vaak hoor je dat eigenlijk nog in Groningen? Steeds vaker word je op het terras in grote steden en drukke gebieden aangesproken in het Engels. Steeds vaker zien mensen wél

Lees verder
WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp