WELKOM BIJ DE FAMILIE HOUTER!

Al meer dan 60 jaar is familie Houter onderdeel van Vlieland. Het eiland kan zich inmiddels geen leven meer zonder de familie Houter voorstellen. Maar hoe is het ooit begonnen?

In de jaren 50 kwam de familie Houter naar Vlieland. De familie onderneemt inmiddels al 3 generaties op het eiland. Alles startte met de VIVO, een supermarkt in de Dorpsstraat waar momenteel nog steeds een supermarkt is gevestigd; de Spar.
In de volgende generatie werd er een dranken en horeca groothandel gestart en diverse winkels in het dorp. Jan Houter, de zoon van Klaas Houter sr., is in 1986 gestart met fietsverhuur Jan van Vlieland, al snel gevolgd door een evenementenbureau. Wij, Klaas en Erik (zonen van Jan Houter) zijn, na diverse omzwervingen op het vaste land, weer op Vlieland beland. Samen zijn we diverse bedrijven in verschillende sectoren gestart. Want ook bij ons kruipt het ondernemersbloed waar het niet gaan kan.

Samen zorgen we ervoor dat onze gasten dé ultieme vakantie op Vlieland beleefd! Daar zijn we trots op en vinden het te gek als je ons team wilt komen versterken. Al onze bedrijven vallen onder de Holding Gebroeders Houter en samen doen we er alles aan om onze gasten een vakantie te geven om nooit te vergeten. Dat is onze kracht.

 

 

Onze missie “Wij gaan voor dé ultieme vakantiebeleving van onze gasten”

 

WERKEN BIJ DE HOUTERS

Zon, zee, strand, feestjes, nieuwe vrienden én geld verdienen. Klinkt dat als muziek in jouw oren 😉  Kom dan gewoon gezellig bij ons solliciteren. Parttime, fulltime, weekenden of alleen de vakanties. Je bent bij ons altijd meer dan welkom! 

ONZE KRACHT

Onze kracht is het familie gevoel binnen ons bedrijf! Als je hier komt werken, kom je in een warm nest. We wonen, leven en werken met elkaar op het mooiste eiland van Nederland. Altijd gezelligheid en samen delen we de zelfde passie! Passie voor onze zaken. 

Dit zijn onze kernwaarden; Ze beschrijven wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Het zijn de bouwstenen voor onze cultuur.

HET LEVEN IS KORT, GENIET ER DUS VAN EN MAAK PLEZIER.

Door met een knipoog naar de wereld en onszelf te kijken, blijven we met beide benen op de grond staan. Natuurlijk zijn we serieus op belangrijke momenten en werken we hard, maar we zorgen ook dat we genoeg lol en plezier maken. Het liefst met elkaar en met onze gasten!

 

 

 

 

DE VACATURES

Barman/vrouw CAFÉ-BAR DE STOEP

Weleens gehoord van de Stoep? Ja, de enige echte kroeg op Vlieland! Kun jij een feestje maken achter de bar? Kun jij de lekkerste shotjes op de bar zetten of de beste biertjes tappen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijn opzoek naar echte bar toppers! Als barman of barvrouw ben jij het belangrijkste gezicht van onze avonden!

 

 
 

Medewerker bediening GESTRAND

Gestrand is ons strandpaviljoen aan het Wad met een geheel eigen stijl en een prachtig uitzicht op Werelderfgoed De Wadden. Eén van de mooiste plekjes van Vlieland We hebben maar één doel: we willen onze gasten de ultieme vakantiebeleving geven. Daarom zijn we op zoek naar ondernemende collega’s. Gastgericht, commercieel en boven alles natuurlijk, ook gezellig. Er zijn weinig bedrijven waar het werk zo afwisselend is en met zo’n leuk team. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid. Je hoeft niet eerst handtekeningen te verzamelen voordat je jouw idee kunt uitvoeren. Gewoon handen uit de mouwen en gaan.

 
 
 
 

Keukenhulp bij Zeezicht Vlieland (m/v) HOTEL ZEEZICHT

Geen dag is hetzelfde bij ons in de keuken. Om Zeezicht een succes te maken hebben wij al gezorgd voor smaakvolle, verse ingrediënten voor de keuken. Maar dit alles komt natuurlijk het beste tot zijn recht met de juiste mensen. Voel jij je aangesproken om onderdeel te worden van een geweldig team en sta je te trappelen om Vlieland kennis te laten maken met jouw kookkunsten? Solliciteer dan snel!

 
 
 

Medewerker bediening GRAND CAFÉ DE OUDE STOEP

Een leuk praatje maken met Bart aan tafel 3, achter de bar die lekkere Pinot Grigio inschenken (waar je na je shift ook wel één van lust), naar de bel toe in de keuken waar je ondertussen een praatje maakt met de keuken en vervolgens met een tournedos en een bord met spareribs naar die ene gezellige tafel gaat! Is dit iets wat jou aanspreek? Dan zoeken wij jou! Sociaal en energiek zijn vaardigheden die voor jou als vanzelfsprekend zijn!

 
 
 
 

WAT WE JE BIEDEN

  • Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;
  • Één stapje naar buiten, en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin;
  • Salaris conform horeca CAO op basis van je ervaring en leeftijd, inclusief maandelijkse uitkering van vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding voor de boot;
  • Na elke werkdag de gezelligste sluitborrel met je collega’s;
  • Tot wel 50% korting op overnachtingen in Hotel Zeezicht;
  • 10% korting bij diverse restaurants op het eiland;
  • Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren!
  • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij met geheel Houter bedrijf één zijn, dit doen wij aan de hand van super leuke team activiteiten gedurende het seizoen!

Inschrijven

De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Je naam

Details

Omschrijf jezelf

Uploads

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

Vacature alert

Algemene voorwaarden

Wil jij ook deel uitmaken van de Familie Houters dit seizoen? Geweldig! Laat ons weten dat je interesse hebt door je gegevens achter te laten, en wij helpen je graag om jouw tofste baan te vinden.

Één van onze recruiters staat klaar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen. We kijken er enorm naar uit om van jou te horen en samen een geweldige tijd tegemoet te gaan!

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een onvergetelijke ervaring met de Familie Houters!

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×