Vakantiewerk op Ameland: Some facts

Het is ultiem genieten op dit duurzame skate, surf en muziek eiland. Met een beetje pedal power fiets je binnen no time het 25 kilometer lange eiland over en sta je vervolgens met je voetjes in het zand te dansen tot de zon opkomt! Op cultureel en sportief gebied valt er veel te zien en te doen. Het eiland telt 4 dorpen waarvan elk dorp zijn eigen dorpskarakter heeft met zijn gezellige, winkeltjes, kroegen, restaurants en eetcafés.

Naast het bruisende uitgaansleven is Ameland een eiland van veel natuur, rust en ruimte waar toeristen gedurende het hele jaar door komen genieten van de zuivere zeelucht, weidse gezichten, weldadige ontspanning en culinaire genoegens!

TIP: Madness Festival

Madnes-festival-Ameland-e1570453109501

Vakantiewerk in de Horeca

Je hoeft natuurlijk niet al te ver van huis te gaan om een onvergetelijke tijd te beleven. Ook op ons eigen Nederlandse Waddeneiland Ameland heb je een vakantiegevoel terwijl je ondertussen werkervaring op doet en geld aan het verdienen bent. In de vakanties en met name de zomervakantie is het op Ameland ontzettend druk met Nederlandse en Duitse toeristen. De horeca in deze gebieden staan dan ook te springen om enthousiaste medewerkers om de drukte te kunnen behappen.

Stap dus uit je comfort zone en ga aan het werk in een hotel, restaurant, camping, strandpaviljoen of surfschool komende zomer! Verstuur je sollicitatie en wij zoeken een passende vakantiebaan die aansluit op jouw interesses en wensen.

Door ons contact met meer dan 100 bedrijven op de Waddeneilanden, zit er altijd een vakantiebaan tussen die aansluit op jouw wensen.

Wat regelen wij voor jou?

  • Een vakantiebaan in de horeca bij een tof bedrijf op Ameland
  • Werkweken van 32 tot 40 uur per week
  • Slaapplek in een compleet ingericht personeelshuis die je deelt met collega’s van jouw leeftijd
  • Drinken, lunch en avondeten in het restaurant waar je werkt
  • Vergoeding van je bootreis
  • Salaris conform horeca cao loonschaal 1 dat elke week op donderdag aan je wordt uitbetaald
  • Je krijgt 8,33% vakantiegeld over je bruto loon en bouwt vakantiedagen op
  • Fooi! Er is bij onze werkgevers een goed fooiverdelingssysteem. Soms tussen de 1,5 en 2 euro netto bovenop je uurloon.

Op Ameland is het werken en vakantie vieren tegelijk. Als je werkt, verdien je geld en doe je werkervaring op in een team van enthousiaste collega’s. Als je vrij bent, geniet je van de zon, de zee, het strand en het bruisende uitgaansleven. Het mooie is dat je vaak ook zonder ervaring de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen in één van deze functies!

Vakantiewerk op Ameland via My Working Holiday!

Via My Working Holiday ga je zorgeloos aan het werk op Ameland. Wij zorgen namelijk voor jouw werkplek, slaapplek, reis en salarisadministratie. Stap uit je comfort zone en ga via ons aan het werk op Ameland.

Je zal gaan werken in een jong en enthousiast team van collega’s die net als jij ook voor een zomer vakantiewerk gaan doen op Ameland. Ook heb je de mogelijkheid om gewoon zonder werkervaring via My Working Holiday in de horeca aan de slag te gaan op Ameland. Je zal begeleid worden in je werk en doet hiermee een hoop werkervaring op waardoor jij je ook op persoonlijk vlak ontwikkelt.

Wij regelen verder dat je gaat werken met uitzicht op zee, de zon op je gezicht en een plek waar je voor of na je werk lekker kunt gaan surfen en chillen op het strand.

Do we need to say more?

Vito

Keukenhulp Strandpaviljoen Ballum

Daar ga je dan, helemaal alleen op de boot naar Ameland, naar een plek waar je niemand kent. Een echte sprong in het diepe voor mij. Maar wat heeft deze ervaring goed uitgepakt voor mij. Ik had totaal geen ervaring in de keuken maar bij het strandpaviljoen werd ik warm ontvangen en de chef-koks hebben mij alle kneepjes van het vak geleerd. Na 3 maanden kon ik al zelfstandig een lunch draaien. Ik heb mogen werken in een super gezellig team waar ik veel lol mee heb gehad. Ik heb me ook op persoonlijk en sociaal vlak erg ontwikkeld. Het contact met My Working Holiday liep ook super goed. Ze zijn zelfs langs geweest op mijn werkplek! Al met al een super ervaring die ik nooit meer vergeet.

Ilse

Camping Medewerker Parc Koudenburg

In het begin vond ik het super spannend om alleen van huis weg te gaan, met name omdat je niemand kent. Maar toen ik van de boot af stapte voelde ik me gelijk welkom. Iedereen was echt super aardig en voelde me gelijk thuis in het team. Het werk was leuk. Als je een dagje vrij was kon je zo lekker naar het strand!

Tanja

Eetcafé de Boerderij Ameland

Deze zomer wilde ik graag op een van de Waddeneilanden werken, en ik was benieuwd naar de horeca. Via My Working Holiday kwam ik terecht bij eetcafé De Boerderij op Ameland, waar ik met veel plezier heb gewerkt. Hier krijg je de ruimte om ervaring op te doen, om fouten te maken en om hulp te vragen. Mijn taak is het brengen van dienbladen met drinken, en daarna de lege flesjes, glazen en kopjes weer mee te nemen. Dat betekent erg veel lopen, maar daar raak je al snel aan gewend. Gelukkig ben ik in mijn vrije tijd in een paar minuten aan zee; op de dijk of op het strand en kan ik van mijn vakantie genieten!

Mint

Eetcafé de Boerderij Ameland

Werken met MWH verliep spoedig en alles was goed geregeld. Ik kreeg op elke donderdag altijd netjes mijn salaris over de uren die ik de week ervoor had gewerkt! Het was erg fijn om een tussenpersoon als MWH te hebben. Zeker de communicatie was aangenaam en snel. Ik heb een hele leuke zomer gehad; veel mensen leren kennen en natuurlijk nieuwe ervaringen opgedaan.

Fleur

Strandpaviljoen op Ameland

I had an amazing time! Learned alot about myself but also on the working field, with amazing colleagues that became my friends. Thanks alot for this amazing summer <3

madnes festival

Festival

Surfcamp Ameland

Ja! Ik wil mij inschrijven voor een #workingholiday op Ameland!

De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Je naam

Details

Omschrijf jezelf

Uploads

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

Vacature alert

Algemene voorwaarden

Ben jij enthousiast geraakt?! Je hoeft je alleen maar in te schrijven en aan te geven wie je bent, wat je zoekt en voor welke periode. De rest regelen wij.  Laat je gegevens achter en één van onze recruiters neemt binnen 2 werkdagen contact met je op

Wij kijken uit naar jouw reactie! Cheers -x- Team My Working Holiday

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×