Vacatures op Ameland

Wil jij graag werken op Ameland? My Working Holiday heeft het gehele jaar door de leukste vacatures op het Waddeneiland Ameland beschikbaar.

Werken op Ameland is een unieke ervaring, met de mogelijkheid om te wonen en werken in een prachtige natuurlijke omgeving en te genieten van de rust en stilte van het eiland. Er zijn verschillende sectoren waarin je kunt werken op Ameland, zoals de toeristische sector of in de horeca.

Het kan ook handig zijn om te weten dat werken op Ameland soms wat uitdagingen met zich mee kan brengen, zoals de afhankelijkheid van het veerbootverkeer en het feit dat het eiland in de wintermaanden minder toeristisch is en er dus minder werkgelegenheid is. Maar als je van de rust en schoonheid van de natuur houdt, kan het werken op Ameland het hele jaar door een geweldige ervaring zijn!

Medewerker Bediening Strandpaviljoen Bravo Ameland

Over Ameland

Ameland is een eiland in de provincie Friesland, gelegen in het noorden van Nederland. Het eiland maakt deel uit van de Waddeneilanden en heeft een oppervlakte van ongeveer 268 vierkante kilometer. Ameland is via een veerdienst verbonden met het vasteland en is een populaire vakantiebestemming vanwege de prachtige natuur, brede stranden en historische dorpjes.

Op Ameland zijn vier dorpen te vinden: Nes, Buren, Hollum en Ballum. In de dorpen zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals restaurants, winkels en accommodaties voor toeristen. Het eiland heeft ook een rijke geschiedenis, met onder andere een vuurtoren en verschillende musea die het verhaal van het eiland vertellen.

Ameland is daarnaast een geliefde plek voor natuurliefhebbers en heeft een uitgestrekt duingebied, bossen en kwelders. Het eiland is ook een belangrijk broedgebied voor verschillende vogelsoorten en er worden regelmatig excursies georganiseerd om de natuur te ontdekken.

Kortom, Ameland is een prachtig eiland met veel mogelijkheden voor toerisme, natuur en recreatie.

 

Werken in de Horeca op Ameland

Werken in de horeca op Ameland is een leuke en uitdagende ervaring. Het eiland heeft een bloeiende toeristische sector en er zijn dan ook veel restaurants, cafés en andere horecagelegenheden te vinden.

Als je wilt werken in de horeca op Ameland, zijn er verschillende mogelijkheden. De makkelijkste manier is om je in te schrijven bij een uitzendbureau of website dat gespecialiseerd is in de horeca, dat vaak contacten heeft met veel verschillende bedrijven op het eiland.

Er zijn diverse functies in de horeca waar je aan kunt denken, zoals kok, medewerker bediening, barman/vrouw, afwasser of zelfs manager van een horecabedrijf. Het kan handig zijn om enige ervaring te hebben in de horeca en om flexibel inzetbaar te zijn, aangezien de horeca op Ameland vaak seizoensgebonden is en er in de zomermaanden meer werk beschikbaar is.

Werken in de horeca op Ameland kan een unieke ervaring zijn, met de mogelijkheid om te werken in een prachtige omgeving en te genieten van de sfeer en gastvrijheid van het eiland.

Bekijk de vacatures op Ameland

Waarom via My Working Holiday aan het werk op Ameland?

  • Door ons contact met meer dan 100 bedrijven op de Waddeneilanden, zit er altijd een leuke werkplek tussen die aansluit op jouw wensen.
  • Werkweken van 32 tot 40 uur per week
  • Slaapplek in een compleet ingericht personeelshuis die je deelt met collega’s van jouw leeftijd
  • Drinken, lunch en avondeten in het restaurant waar je werkt
  • Vergoeding van je bootreis
  • Salaris conform horeca cao loonschaal 1 dat elke week op donderdag aan je wordt uitbetaald
  • Je krijgt 8,33% vakantiegeld over je bruto loon en bouwt vakantiedagen op
  • Fooi! Er is bij onze werkgevers een goed fooiverdelingssysteem. Soms tussen de 1,5 en 2 euro netto bovenop je uurloon.

Op Ameland is het werken en vakantie vieren tegelijk. Als je werkt, verdien je geld en doe je werkervaring op in een team van enthousiaste collega’s. Als je vrij bent, geniet je van de zon, de zee, het strand, de rust en in de zomermaanden het bruisende uitgaansleven. Het mooie is dat je vaak ook zonder ervaring de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen in één van deze functies!

Do we need to say more?

Vito

Keukenhulp Strandpaviljoen Ballum

Daar ga je dan, helemaal alleen op de boot naar Ameland, naar een plek waar je niemand kent. Een echte sprong in het diepe voor mij. Maar wat heeft deze ervaring goed uitgepakt voor mij. Ik had totaal geen ervaring in de keuken maar bij het strandpaviljoen werd ik warm ontvangen en de chef-koks hebben mij alle kneepjes van het vak geleerd. Na 3 maanden kon ik al zelfstandig een lunch draaien. Ik heb mogen werken in een super gezellig team waar ik veel lol mee heb gehad. Ik heb me ook op persoonlijk en sociaal vlak erg ontwikkeld. Het contact met My Working Holiday liep ook super goed. Ze zijn zelfs langs geweest op mijn werkplek! Al met al een super ervaring die ik nooit meer vergeet.

Ilse

Camping Medewerker Parc Koudenburg

In het begin vond ik het super spannend om alleen van huis weg te gaan, met name omdat je niemand kent. Maar toen ik van de boot af stapte voelde ik me gelijk welkom. Iedereen was echt super aardig en voelde me gelijk thuis in het team. Het werk was leuk. Als je een dagje vrij was kon je zo lekker naar het strand!

Tanja

Eetcafé de Boerderij Ameland

Deze zomer wilde ik graag op een van de Waddeneilanden werken, en ik was benieuwd naar de horeca. Via My Working Holiday kwam ik terecht bij eetcafé De Boerderij op Ameland, waar ik met veel plezier heb gewerkt. Hier krijg je de ruimte om ervaring op te doen, om fouten te maken en om hulp te vragen. Mijn taak is het brengen van dienbladen met drinken, en daarna de lege flesjes, glazen en kopjes weer mee te nemen. Dat betekent erg veel lopen, maar daar raak je al snel aan gewend. Gelukkig ben ik in mijn vrije tijd in een paar minuten aan zee; op de dijk of op het strand en kan ik van mijn vakantie genieten!

Mint

Eetcafé de Boerderij Ameland

Werken met MWH verliep spoedig en alles was goed geregeld. Ik kreeg op elke donderdag altijd netjes mijn salaris over de uren die ik de week ervoor had gewerkt! Het was erg fijn om een tussenpersoon als MWH te hebben. Zeker de communicatie was aangenaam en snel. Ik heb een hele leuke zomer gehad; veel mensen leren kennen en natuurlijk nieuwe ervaringen opgedaan.

Fleur

Strandpaviljoen op Ameland

I had an amazing time! Learned alot about myself but also on the working field, with amazing colleagues that became my friends. Thanks alot for this amazing summer <3

Surfcamp Ameland

Strandpaviljoen Sjoerd Ameland

Strandpaviljoen Sjoerd Ameland

Ja! Ik wil mij inschrijven voor een #workingholiday op Ameland!

De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Je naam

Details

Omschrijf jezelf

Uploads

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

Vacature alert

Algemene voorwaarden

Ben jij enthousiast geraakt?! Je hoeft je alleen maar in te schrijven en aan te geven wie je bent, wat je zoekt en voor welke periode. De rest regelen wij.  Laat je gegevens achter en één van onze recruiters neemt binnen 2 werkdagen contact met je op

Wij kijken uit naar jouw reactie! Cheers -x- Team My Working Holiday

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×