Vacature beschikbaar? Wij hebben (Nederlands) horeca personeel!

Even voorstellen; Sinds afgelopen zomer zijn wij van My Working Holiday actief in het werven en selecteren van (Nederlands) horeca personeel voor vakantiegebieden in binnen- en buitenland. Wij hebben in de zomer van 2019 horecaondernemers op de Nederlandse Waddeneilanden al mogen voorzien van 50 enthousiaste kandidaten die de hele zomer hebben meegeholpen in de bediening, keuken en schoonmaak. Meer info? Lees verder.

Working Holiday

Plaats uw vacature bij MY WORKING HOLIDAY

Vind uw kandidaat voor de komende winter of zomerperiode. Plaats snel en gemakkelijk uw vacature bij MY WORKING HOLIDAY. Wij helpen u met het vinden van ervaren en gemotiveerd (Nederlands) horeca personeel. Met onze expertise weten wij precies waar we uw kandidaat kunnen bereiken. We zetten de vacature gratis uit op onze website, Social Media en overige wervingskanalen en selecteren hierbij de eerste kandidaten voor u op motivatie, beschikbaarheid, ervaring en referenties. Hierna stellen wij de beste selectie kandidaten aan u voor.

Hoe werkt het?

1. Let’s get to work

Het proces is heel eenvoudig. Vul het contactformulier op onze website in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor het uitzetten van de vacature.

2. We will work for you.
Het wervingsproces kan beginnen. De vacature staat 8 weken online en wordt geplaatst op al onze gratis én betaalde wervingskanalen. De vacature wordt door meer dan 10.000 Nederlandse werkzoekenden bekeken. Onze kracht ligt in het feit dat wij weten waar wij uw kandidaat kunnen bereiken en dat onze aanpak persoonlijk en betrokken is. De kandidaat wordt altijd persoonlijk door ons gesproken om zo een volledig mogelijk beeld van de kandidaat te krijgen en een oprecht voorstel aan u te kunnen doen. We werken immers vóór en met mensen samen.

3. Match.
Heeft u uw kandidaat gevonden? Dan plannen we een kennismakingsgesprek voor jullie beide in en spreken we samen een startdatum af. Wij factureren €250 op de startdatum en €250 na de proefperiode van één maand of u neemt ons personeel in dienst via een uitzendovereenkomst.

Geef uw vacature aan ons door en wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar enthousiast horeca personeel.

We gaan graag voor u aan het werk.
Met vriendelijke groet, Team #myworkingholiday

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×