Kandidaat HAVO - VWO uit Purmerend

26-06-2023
Vrouw 24 jaar HAVO - VWO Purmerend 40 per week Geen Horeca / evenementen, Toerisme

Omschrijving

<p>Hoi!<br>Graag wil mij even voorstellen, mijn naam is Tosca en ik woon op mijzelf in Purmerend. Vanaf kinds af aan kom ik al elk jaar op Terschelling en was dit de invulling van mijn zomervakanties. Toen ik 17 was kreeg ik het aanbod er te gaan werken, samen met een vriendin. De vriendin hield dit af dus deed ik dit helaas ook maar, omdat dit alleen doen mij wat eng leek.<br>Nu ik de afgelopen maanden ben wezen reizen en dit ook delen solo heb gedaan, ben ik op het besef gekomen dat ik mijn droom van toen, een kans wil geven. Avonturen solo aangaan is soms misschien nog wel leuker, omdat dit buiten je comfort zone is 🙂. Dit avontuur wil ik graag aan gaan op Terschelling omdat ik mij er thuis voel en ik er een speciale band mee heb.<br>Bijgevoegd mijn CV, ik heb 5 jaar bij een hypotheekbedrijf gewerkt als Facility en na 3 jaar als HR-assistente.<br>Een functie dat mij zou aanspreken zou iets op een camping zijn (receptioniste/regelpersoon) of in een hotel (incl. huisvesting).<br>Ik kijk er naar uit om hier verder over te sparren!<br>Bedankt voor de tijd nemen voor het lezen van mijn iets wat lange omschrijving :)</p> <p>Ik hoop dat mijn inschrijving zo op de juiste plek komt!</p> <p>Met vriendelijke groet,</p> <p>Tosca</p>

Hoi!
Graag wil mij even voorstellen, mijn naam is Tosca en ik woon op mijzelf in Purmerend. Vanaf kinds af aan kom ik al elk jaar op Terschelling en was dit de invulling van mijn zomervakanties. Toen ik 17 was kreeg ik het aanbod er te gaan werken, samen met een vriendin. De vriendin hield dit af dus deed ik dit helaas ook maar, omdat dit alleen doen mij wat eng leek.
Nu ik de afgelopen maanden ben wezen reizen en dit ook delen solo heb gedaan, ben ik op het besef gekomen dat ik mijn droom van toen, een kans wil geven. Avonturen solo aangaan is soms misschien nog wel leuker, omdat dit buiten je comfort zone is 🙂. Dit avontuur wil ik graag aan gaan op Terschelling omdat ik mij er thuis voel en ik er een speciale band mee heb.
Bijgevoegd mijn CV, ik heb 5 jaar bij een hypotheekbedrijf gewerkt als Facility en na 3 jaar als HR-assistente.
Een functie dat mij zou aanspreken zou iets op een camping zijn (receptioniste/regelpersoon) of in een hotel (incl. huisvesting).
Ik kijk er naar uit om hier verder over te sparren!
Bedankt voor de tijd nemen voor het lezen van mijn iets wat lange omschrijving :)

Ik hoop dat mijn inschrijving zo op de juiste plek komt!

Met vriendelijke groet,

Tosca

Aanvragen
Ref. nr: 1460473954
Aanvragen
Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×