WIE IS MY WORKING HOLIDAY?​

My Working Holiday is een arbeidsbemiddelingsbureau en sociaal platform voor werkzoekenden die geïnteresseerd zijn om te werken in de horeca & toerisme branche op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland.

My Working Holiday bemiddelt tussen werkgever en werkzoekende en focust zich specifiek op kandidaten die een seizoen vakantiewerk willen gaan doen of een tussenjaar nemen en voor een langere periode ergens aan de slag willen gaan.

Onze focus ligt op een betrokken samenwerking met jou als werkzoekende. Dit doen wij door je te begeleiden naar een leuke werkplek, je te ondersteunen tijdens je werkperiode en ook in gesprek te blijven met jou na afloop van je werkperiode.

Jij staat bij ons centraal en wij hechten veel waarde aan een betrokken club van medewerkers die zich gewaardeerd en gehoord voelen.

Wij willen jou meegeven dat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de horeca en toerisme branche in gebieden waar horeca ondernemingen soms een dag maar soms zelfs helemaal moeten sluiten vanwege het  schreeuwend tekort aan personeel. 

Naast geld verdienen en te genieten van de vakantiesfeer ben je in onze ogen dus ook gewoon een ware held! 

Working Holiday

JOUW VOORDELEN

Ervaren en betrokken medewerkers

De medewerkers van My Working Holiday hebben jarenlange ervaring in zowel de arbeidsbemiddeling als in de horeca en hebben zelf een grote passie voor reizen. Ook zij zijn net als jou ooit van huis vertrokken voor een working holiday avontuur. Zo weten zij precies wat jij belangrijk vindt en staan ze altijd voor je klaar voor de meest uiteenlopende vragen.

Persoonlijk contact

Het contact met My Working Holiday is persoonlijk, laagdrempelig en betrokken. Wij houden van authenticiteit en streven naar een open en eerlijke communicatie. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Salarisbetaling op tijd en correct

Misschien wel het allerbelangrijkste. Jouw salarisbetaling altijd op tijd en correct. Wij werken met een online uren registratiesysteem waar je zelf je uren online kunt inboeken. Zo kun je wekelijks je loon van de week ervoor ontvangen.

Gelijk loon volgens CAO van de werkgever

Wij werken volgens de inlenersbeloning wat inhoudt dat jij altijd recht hebt op hetzelfde loon als iemand die vast in dienst is bij dezelfde werkgever.

Vakantiereserveringen en sociale premies

Wanneer je voor ons aan het werk gaat bouw je standaard 8% vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op en dragen wij sociale premies voor jou af.

Verzekerd voor zorg en doorbetaling bij ziekte

Als medewerker van ons ontvangt je 91% ziekengeld over het gemiddelde aantal uren dat je hebt gewerkt in de afgelopen 13 weken voor de duur van de arbeidsovereenkomst.

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24/7 te bereiken op Whatsapp. Stel je vraag via whatsapp en wij nemen z.s.m. contact met je op.

100% betrouwbaar

Wij zijn Nen4400-1, ABU en VCU Gecertificeerd. Wij werken volgens de arbeidswet en hanteren daarom de ABU-cao. In die cao staan al jouw én onze rechten en plichten. Wij vinden dit belangrijk, omdat wij graag een goede werkgever voor jou willen zijn. Daarnaast voldoen wij aan alle wettelijke certificeringen en wordt onze administratie twee keer per jaar gecontroleerd. Werken bij ons is dus goed geregeld en daar doen we iedere dag opnieuw ons best voor.

Groot netwerk potentiële werkgevers

Door onze jarenlange ervaring in de horeca en arbeidsbemiddeling hebben wij een groot netwerk opgebouwd van gescreende werkgevers met leuke beschikbare werkplekken. Zo zit er altijd wel een bedrijf tussen wat bij jou past. Zijn er even geen geschikte vacatures vrij? Dan stellen wij jou vrijblijvend voor bij opdrachtgevers waar jij zelf graag aan het werk gaat. Het is immers ons werk om jou aan het werk te krijgen 😉

HOE WERKT MY WORKING HOLIDAY?

STAP 1

Schrijf je kosteloos in

Schrijf je kosteloos in via onze website. Besteed daarbij veel aandacht aan een zorgvuldige inschrijving. Wij willen graag een overzicht van je werkervaring ontvangen met daarbij een leuke motivatie en een spontane profielfoto. Op basis daarvan wordt je geselecteerd voor een kennismakingsgesprek.

STAP 1

STAP 2

Telefonisch contact

Na je aanmelding via de site nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Jij geeft aan waar je precies naar op zoek bent en wij plannen een intakegesprek met je in. Deze vindt plaats in een café of flexibele werkplek in Groningen, of via Skype/Whatsapp videobellen.

STAP 2

STAP 3

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar wat beter kennen! Jij komt meer te weten over ons en de eventuele al beschikbare vacatures en over onze werkwijze en wij krijgen een beeld van jouw persoonlijkheid, wensen en vaardigheden. Zo kunnen we een werkgever zoeken die écht bij jou past!

STAP 3

STAP 4

Wij zoeken jouw werkplek

Na dit gesprek gaan wij hard ons best doen om een leuke werkplek voor je te vinden. Wij sturen je een overzicht met de bedrijven die een plekje beschikbaar hebben voor jou. Hierbij vermelden wij meer informatie zoals de bedrijfsgegevens, wat je werkzaamheden zullen zijn, het aantal uren dat je zal werken en hoe de eventuele huisvesting is geregeld.

STAP 4

STAP 5

Jij hebt je werkplek gevonden

In overleg met jou maken we een keuze voor het bedrijf waar je zal gaan werken, we spreken een startdatum af, ronden het papierwerk af, lopen het contract door en regelen samen de reis. Vanaf dat moment kan je avontuur beginnen!

STAP 5

STAP 6

Vertrek en eerste werkdag!

Vandaag is dé dag. Je hebt je tas gepakt en vertrekt naar jouw nieuwe werkplek op een vakantiebestemming in Nederland óf zelfs daarbuiten. Spannend! Wij zijn telefonisch te bereiken voor het geval je iets bent vergeten of nog een vraag hebt over de reis of je bestemming. Samen met de eigenaar van het bedrijf waar je gaat werken hebben we afgesproken dat hij of zij of wellicht een collega jou komt ophalen van de boot/parkeerplaats of luchthaven. Zij zullen je alles vertellen over je verblijfplaats en zullen zorg dragen voor het jou zo goed mogelijk inwerken op je eerste werkdag. Na je eerste werkdag hebben wij telefonisch contact over het verloop van de reis en je eerste indruk. 

STAP 6

STAP 7

Tijdens het werk

Wij worden jouw juridisch werkgever, oftewel, wij zullen wekelijks jouw loon uitbetalen. Je krijgt van ons inlogcodes voor een online urenregistratiesysteem waar je altijd de beschikking hebt over je gegevens om bijvoorbeeld je loonstroken en jaaropgaven te kunnen in zien. Ook kan je in dit systeem zelf wekelijks je gewerkte uren inboeken. Ondertussen zijn wij 24/7 te bereiken voor al jouw vragen. Wij blijven tijdens je werkperiode jouw vertrouwenspersoon.

STAP 7

Join the team!

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp