DENKEN IN KANSEN: Internationale studenten met werkervaring in de horeca

Dat is raar! We zijn hier toch in Nederland?’ Hoe vaak hoor je dat eigenlijk nog in Groningen? Steeds vaker word je op het terras in grote steden en drukke gebieden aangesproken in het Engels. Steeds vaker zien mensen wél de noodzaak van buitenlands personeel in de horeca. Want gasten zullen begrijpen;  Het is de redding van de horeca.  Zeker wanneer deze buitenlandse medewerkers gevoel hebben voor gastvrijheid en hun best doen het gasten naar de zin te maken. Wanneer zij zich inspannen lokale gasten (die de Engelse taal niet vloeiend spreken) goed te begrijpen, is er niks aan de hand en kunnen we dankzij hen genieten van goede service in de Nederlandse horeca.

7.700 internationale studenten in Groningen

Hebben wij Groningers even mazzel dat we dit jaar al méér dan 7.500 internationale studenten in Groningen gehuisvest hebben. Velen van hen met een achtergrond in de horeca zoeken een bijbaan om hun dure studentenbestaan te kunnen bekostigen. De meeste studenten vinden het nog een te hoge drempel om rechtstreeks via het bedrijf te solliciteren en geven daarom de voorkeur aan een uitzendbureau die ervoor open staat internationaal personeel te bemiddelen.

Onze ervaring met internationale professionals in de horeca

Onze ervaring? Gastvrij, vriendelijk betrokken, gemotiveerd, flexibel en charmant personeel. Wij hebben momenteel weer tientallen kandidaten beschikbaar die staan te springen om een leuke bijbaan in de horeca in Groningen te vinden. Heeft u een vacature beschikbaar? Twijfel niet om eens in gesprek te gaan met één van onze kandidaten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een overzicht te ontvangen van de profielen.

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×