Hulpkok Restaurant

Gepubliceerd door Nina Visser op

Werken als keukenhulp

Hulpkok Restaurant

Vacature Hulpkok Restaurant: Ben jij een gepassioneerde hobbykok of heb je de ambitie om in een professionele keuken te werken? Voor verschillende hotels en restaurants op de Waddeneilanden zijn wij weer op zoek naar hulp in de keuken. Schrijf je in en kom voor ons werken hulpkok.

Wees er snel bij, want me hebben nog maar enkele werkplekken beschikbaar!

Wat ga je doen als hulpkok in een restaurant?

Wanneer jij aan het werk gaat als hulpkok in een restaurant, hotel, strandtent of camping op één van de Waddeneilanden dan zullen jouw werkzaamheden bestaan uit;

  • Het assisteren van de chef kok bij het voorbereiden van de gerechten
  • Het snijden en wassen van verse producten
  • Het klaarmaken van eevoudige gerechten zoals salades, sauzen en soepen
  • Het warm ontvangen van de gasten en hen naar de tafels begeleiden
  • Het schoon houden van de keuken

Naast dat jij samen met het team verantwoordelijk bent voor de beste kwaliteit van gerechten, kan het sociale aspect zeker niet ontbreken. Jij hebt namelijk ook veel interactie met de gasten. Zo maak je een gezellig praatje met de gasten of informeer jij de ze over de gerechten en ingrediënten.

Spaanse keukenhulp

Hoe werkt het?

Je meld je via onderstaand formulier aan als werkzoekende en verteld iets over waarom jij graag gaat werken als hulpkok. Je geeft hierbij aan wat jouw werkervaring is en voor welke periode je beschikbaar bent. Wij helpen je met het selecteren van een werkplek dat bij je past. 

Wanneer je een tof bedrijf hebt gevonden waar je aan de slag wil gaan dan regelen wij o.a. het volgende voor jou;

  • Een werkplek op één van de leukste vakantiebestemmingen
  • Werk in een jong en gezellig team van collega’s.
  • Werkweken van 24 tot 40 uur per week.
  • Een plek om te overnachten in één van de personeelshuizen op het eiland.
  • Vergoeding van je maaltijden
  • Vergoeding van je bootreis
  • Een goed salaris (check hier wat je gaat verdienen)
  • Elke donderdagmiddag uitbetaling van je salaris
  • Extra vakantiegeld (8,333%) en vakantiedagen
  • Bovenop je bruto uurloon ontvang je fooi (zo’n 1 a 2 euro per uur bovenop je salaris!)
  • Mogelijkheden om door te groeien of een opleiding te volgen. 

Do we need to say more?

Vacature keuken Mallorca

En dit verwachten wij van jou

  • Je werkt hygiënisch
  • Je bent een teamplayer
  • Je vind het prachtig om in de keuken te werken
  • Je bent niet bang om een praatje te maken met gasten
  • Voor  minimaal 4 weken beschikbaar
  • Je bent gemotiveerd en hebt zin in een #workingholiday in Nederland!

    Ben jij geïnteresseerd in de functie van hulpkok? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om samen mogelijkheden met je te bespreken.

    -X- Team #Myworkingholiday

    Psst.. Deel deze vacature ook met je vrienden en krijg 50 euries!

    Ben jij niet de juiste persoon voor deze vacature, maar ken jij wel iemand waar deze vacature wat voor kan zijn? Deel de vacature dan met je vrienden, klasgenootjes, collega’s, neefjes & nichtjes en verdien €50,- wanneer iemand uit jouw netwerk via My Working Holiday 8 weken heeft gewerkt!

    Share on facebook
    Share on linkedin
    Share on whatsapp
    Share on email
    Share on print

    Plant a tree

    Wij helpen graag iedereen bij het vinden van een leuke #workingholiday in Nederland of in het buitenland, maar we geven ook veel om onze planeet. Bomen zijn geen goed doel, maar een noodzakelijk doel en van levensbelang voor een gezond klimaat.

    Daarom planten wij voor elke kandidaat die via ons aan een #workingholiday avontuur begint één boom in Nederland en in het buitenland. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en kunnen we iets terug geven aan onze planeet. 


    Nina Visser

    Hi, ik ben Nina! Het gezicht achter My Working Holiday. Al sinds mijn jongere jaren wist ik dat er grenzen waren om overschreden te worden. De wereld is groter dan je woonplaats. De drang om dat te ontdekken heeft ervoor gezorgd dat reizen een essentieel onderdeel van mijn leven is geworden. Toen ik op mijn 25e klaar was met mijn studie Small Business ben ik aan het werk gegaan als arbeidsbemiddelaar in de horeca. 5 jaar verder en klaar om mijn ervaring en passie met jou te delen en je op weg te helpen in jouw #workingholiday avontuur!