Oerol, Into The Great Wide Open, Sunbeats en het Madnes Festival: Nog even en de festivals op de Waddeneilanden barsten los! Pak de boot en geniet op de eindeloze stranden van zon, zee, theater, literatuur, films, dance, muziek en good food!

Oerol Terschelling

Hét festival der festivals op de Waddeneilanden is natuurlijk Oerol!

Oerol op Terschelling is één van de grootste en meest bijzondere locatietheatherfestivals van Europa. Het is sinds de eerste editie in 1982 uitgegroeid tot een waar fenomeen. Met zo’n 55.000 bezoekers is dit jaarlijks terugkerende festival populair bij jong en oud. Ieder jaar fungeert Terschelling tien dagen lang als één groot podium voor theater, dans, beeldende kunst en muziek. De voorstellingen vind je overal: in de duinen, de bossen, op het strand en op straat en worden vaak speciaal voor de uitzonderlijke locaties bedacht. Het feest is echt overal, of zoals ze op z’n Fries zeggen: Oerol!

Datum; Vrijdag 14 juni t/m zondag 23 juni

Info; oerol.nl

Madness festival Ameland

MadNes festival is een uniek, duurzaam en spectaculair skate, surf en muziekfestival op Ameland en werd bedacht door vier enthousiastelingen die hun liefde voor Ameland, surfen, skaten en muziek op ludieke wijze gecombineerd hebben. Naast surfen, skaten en lekkere muziek van singer-songwriters en talentvolle dj’s is er veel aandacht voor duurzaamheid. Zo huur je er ter plekke een Kartent, een kartonnen tent die na gebruik wordt gerecycled. Ook wordt organisch afval verzameld door de MadNes-cateraars om er via een bijzonder proces (dat je live kunt zien) energie van te maken voor een powerbank, zodat jij je mobieltje weer kunt opladen! Hoe cool is dat?

Tijdens het festival kun je genieten van chille bands en meedoen aan clinics, zoals kitesurfen, suppen en skateboarden, maar ook theater of dans.

Of ga yogajoggen op het strand, doe creatief in het Lucky People Centre, laat je haar knippen en stylen door de MadNes kapster of neem de tijd voor een poezievoordracht.

Datum: Vrijdag 5 juli t/m zondag 7 juli
Info; madnesfestival.nl

Into The Great Wide Open Vlieland

Into The Great Wide Open is een intiem festival op Vlieland met alternatieve popmuziek. Elk jaar wordt dit festival op het ruimtelijke Vlieland gehouden, waar de zee de grens aangeeft en niet de dranghekken!

Into The Great Wide Open, midden in de natuur staat de muziek centraal en zorgt de verrassende randprogrammering zorgt voor een unieke belevenis. Beeldende kunst, film, kinderactiviteiten en rust en ruimte: dat is wat de sfeer van Into The Great Wide Open kenmerkt.

Zoals de naam al aangeeft, is er voldoende ruimte om in alle rust van de opstredens te genieten, volledig losgaan voor één van de podiyms en genieten van de kampvuurtjes op het strand.

Datum; donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september

Info; intothegreatwideopen.nl

into the great wide open

Sunbeats Texel

Voor dancemuziek moet je naar Texel! Want hier vind jaarlijks in de maand juli het Sunbeats Festival Texel plaats.  Heerlijk met je blote voeten in het zand en samen met je vrienden genieten van lekkere plaatjes met uitzicht op de ondergaande zon. Met de killer line-up van dit jaar belooft het wederom een spectaculaire editie te worden met namen als Roger Sanchez en Housequake!

Datum; zaterdag 13 juli

Info; sunbeats.nl

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×