Werving & Selectie

U kunt kiezen voor onze dienst m.b.t. werving en selectie. Een nieuwe medewerker zoeken is tijdrovend. Heeft u een vacature, maar geen tijd om het hele wervingsproces zelf te doen? Laat ons het doen. Wij weten precies waar uw ideale kandidaat te vinden is. Wij zetten gratis uw vacature uit op onze betaalde en onbetaalde jobsite’s, Social Mediakanalen en de website. Daarna voeren de eerste sollicitatiegesprekken met alle kandidaten die gereageerd hebben op de vacature. We winnen referenties in en stellen binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen. 

No cure no pay

We werken op basis van het no cure no pay principe. Bij een succesvolle plaatsing factureren wij op de startdatum van de kandidaat 50% van de fee en na het succesvol doorlopen van de proeftijd van één maand de resterende 50%.

De Pijp

LET'S GET TO WORK

Wilt u met ons samenwerken of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op, plan een afspraak in of vraag vrijblijvend een offerte aan door hieronder uw gegevens achter te laten. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Cheers Team #Myworkingholiday

Uitzendbureau kosten
Werkgevers
Nina Visser

Kosten werknemer uitzendbureau versus kosten werknemer zelf in dienst

Kosten werknemer uitzendbureau versus kosten werknemer zelf in dienst Als je iemand in dienst neemt, dan betaal je het werknemer salaris. Naast loonkosten, krijg je ook met andere kosten te maken. Bijvoorbeeld ziektekosten, transitievergoedingen of een mogelijke pensioenregeling. Ook zijn er een aantal verplichtingen die je moet nakomen als werkgever.

Lees verder »
WAB to do
Werkgevers
Nina Visser

Veranderingen door de wet WAB & onze dienstverlening in 2020

Wet WAB & onze dienstverlening in 2020 Ja, de Wet WAB. Hierbij leggen wij nog eens in het kort uit wat deze wet voor u betekent en wat er precies veranderd in de dienstverlening van My Working Holiday. In het kort; Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil de

Lees verder »
Nederlands personeel
Werkgevers
Nina Visser

Nederlands personeel

Vacature beschikbaar? Wij hebben (Nederlands) horeca personeel! Even voorstellen; Sinds afgelopen zomer zijn wij van My Working Holiday actief in het werven en selecteren van (Nederlands) horeca personeel voor vakantiegebieden in binnen- en buitenland. Wij hebben in de zomer van 2019 horecaondernemers op de Nederlandse Waddeneilanden al mogen voorzien van 50

Lees verder »
WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp