fbpx
kitesurfen

Vakantiewerk Ameland 2020

Ben jij voor de komende zomer al op zoek naar vakantiewerk op Ameland?

Je hoeft natuurlijk niet al te ver van huis te gaan om een onvergetelijke tijd te beleven. Ook op ons eigen Nederlandse Waddeneiland Ameland heb je een vakantiegevoel terwijl je ondertussen werkervaring op doet en geld aan het verdienen bent. In de vakanties en met name de zomervakantie is het op Ameland ontzettend druk met Nederlandse en Duitse toeristen. De horeca in deze gebieden staan dan ook te springen om enthousiaste medewerkers om de drukte te kunnen behappen.

Vakantiewerk in de Horeca

Stap dus uit je comfort zone en ga aan het werk in een hotel, restaurant, camping, strandpaviljoen of surfschool komende zomer! Verstuur je sollicitatie en wij zoeken een passende vakantiebaan die aansluit op jouw interesses en wensen.

Door ons contact met meer dan 200 bedrijven op de Waddeneilanden, zit er altijd een vakantiebaan tussen die aansluit op jouw wensen.

Wat regelen wij voor jou?

 • Een vakantiebaan in de horeca bij een leuk bedrijf op Ameland
 • Werkweken van 32 tot 40 uur per week
 • Slaapplek in een compleet ingericht personeelshuis die je deelt met collega’s van jouw leeftijd
 • Drinken, lunch en avondeten in het restaurant waar je werkt
 • Vergoeding van je bootkaart
 • Salaris conform horeca cao loonschaal 1 dat elke week op donderdag aan je wordt uitbetaald
 • Je krijgt 8,333% vakantiegeld over je bruto loon en bouwt vakantiedagen op
 • Fooi! Er is bij onze werkgevers een goed fooiverdelingssysteem. Soms tussen de 1,5 en 2 euro netto bovenop je uurloon.

Je zal gaan werken in een jong en enthousiast team van collega’s die ook voor een zomer vakantiewerk gaan doen op Ameland. Je hebt de mogelijkheid om zonder ervaring via My Working Holiday in de horeca te gaan werken op Ameland. Je zal begeleid worden in je werk en doet hiermee een hoop werkervaring op waardoor jij je ook op persoonlijk vlak ontwikkelt. 

Wij regelen verder dat je gaat werken met uitzicht op zee, de zon op je gezicht en een plek waar je voor of na je werk lekker kunt gaan surfen en chillen op het strand.

Do we need to say more?

Jouw salaris in de horeca

Wanneer je via My Working Holiday aan de slag gaat voor één van onze opdrachtgevers schalen we je altijd in functieschaal 1 conform de horeca CAO.

Salaris functieschaal 1 per 1 januari 2020

21 jaar en ouder           € 10,05        

20 jaar                        € 9,04

19 jaar                         € 8,03

18 jaar                         € 7,03

17 jaar                         € 4,97

16 jaar                         € 4,47

15 jaar                         € 4,02

Wanneer je jonger dan 18 jaar bent en al wat werkervaring hebt opgedaan in de horeca krijg je vanuit ons één euro bovenop je minimum uurloon.

Yes baby fooi! 

De fooi in de horeca op de vakantieplekken is niet het fooi dat je gewend bent in je eigen stad of dorp. Vakantiegangers zijn meestal vrolijk en gul waardoor jij per uur wel 1,5 euro tot 2 euro bovenop je salaris aan fooi verdient. Dit betekent bij een volle werkweek van 40 uur dat je wekelijks tussen de 60 of 80 euro extra krijgt.  Dit is meer dan €300 euro per maand extra!

Dit verwachten wij van jou;

 • Je bent Klantvriendelijk, assertief en niet bang om een praatje te maken met gasten
 • Minimale beschikbaarheid van 4 weken
 • Je bent gemotiveerd en hebt zin in een #workingholiday op Ameland!

Laat je gegevens achter en vind jouw tofste vakantiebaan via #myworkingholiday. Wij kijken uit naar jouw reactie. Lees ook alvast ons stappenplan.

-X- Team #Myworkingholiday

Psst.. Deel deze vacature ook met je vrienden en krijg 50 euries!

Ben jij niet de juiste persoon voor deze vacature, maar ken jij wel iemand waar deze vacature wat voor kan zijn? Deel de vacature dan met je vrienden, klasgenootjes, collega’s, neefjes & nichtjes en verdien €50,- wanneer iemand uit jouw netwerk via My Working Holiday 8 weken heeft gewerkt!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Plant a tree

Wij helpen graag iedereen bij het vinden van een leuke #workingholiday in Nederland of in het buitenland, maar we geven ook veel om onze planeet. Bomen zijn geen goed doel, maar een noodzakelijk doel en van levensbelang voor een gezond klimaat.

Daarom planten wij voor elke kandidaat die via ons aan een #workingholiday avontuur begint één boom in Nederland en in het buitenland. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en kunnen we iets terug geven aan onze planeet. 


Nina Visser

Hi, ik ben Nina! Het gezicht achter My Working Holiday. Al sinds mijn jongere jaren wist ik dat er grenzen waren om overschreden te worden. De wereld is groter dan je woonplaats. De drang om dat te ontdekken heeft ervoor gezorgd dat reizen een essentieel onderdeel van mijn leven is geworden. Toen ik op mijn 25e klaar was met mijn studie Small Business ben ik aan het werk gegaan als arbeidsbemiddelaar in de horeca. 5 jaar verder en klaar om mijn ervaring en passie met jou te delen en je op weg te helpen in jouw #workingholiday avontuur!