fbpx
Werken op Mallorca

Vacature Mallorca: Vakantiewerk zomer 2021

Wil jij in de zomer van 2021 vakantiewerk gaan doen op Mallorca? Met een beetje geluk kan dat! Lees hier de vacature. 

Ook een beetje klaar met het Nederlandse baggerweer? Dan kom je toch lekker voor ons werken op Mallorca? Een plek waar het water kristalhelder is, de stranden wit, de bergen hoog, de dorpjes authentiek, de hemel blauw, het eten goed, de mensen blij en dit alles op een plek waar nog veel meer te ontdekken valt. Niet verkeerd toch? 

Lola Cala dor

Over de restaurants in Cala D'or

Voor 5 verschillende exclusieve horecaconcepten in Cala d’or zijn wij in de zomer van 2020 op zoek naar gemotiveerde en ervaren horeca mensen die vakantiewerk willen doen in Mallorca. Cala d’or is een levendige toeristische plaats aan de zuidoostkust van Mallorca geheel in Ibiza stijl. Het centrum bevat veel bars en eindeloze restaurants, gevarieerd met een bruisend nachtleven, waar iedereen elkaar ’s nachts ontmoet. 12 jaar geleden opende het bedrijf hun eerste restaurant in Mallorca. Inmiddels bestaan de restaurants in het centrum van Cala D’or uit;

De bedrijven typeren zich door hun passie voor gastvrijheid en goed eten & drinken. Het team bestaat uit buitengewone mensen die mixen, grillen, wokken, roken, roeren en serveren en daarbij streven naar niets anders dan perfectie!

restaurant diferent

Vakantiewerk op Mallorca. Wat kan je verwachten?

Een pittige horeca job waar hard werken wordt gecombineerd met relaxte dagen aan het strand, de leukste avonden in de bars en eindeloze bezoeken aan al de prachtige plekjes op Mallorca.

serveerster lola
tapas mallorca

Wie zoeken wij?

In de zomer van 2021, tussen april en november zijn we (als het weer kan) op zoek naar personeel dat hun mouwen op wil stropen en zin heeft in een buitenlands avontuur. Wij hebben op dit moment de volgende functies beschikbaar;

 • Chef-kok
 • Barmedewerker/ Barista
 • Bedieningsmedewerker
 • Keukenhulp
 • Gastheer /gastvrouw

Als chef geef je de vakantie van gasten op Mallorca die mediterrane smaak mee. Als barman heb je werk met je hart en ziel aan die perfecte schuim van een cappuccino. Als gastheer/ gastvrouw let je op de sfeer in het restaurant. En als bedieningsmedewerker ben je de ster van het terras. Samen zijn we één team.

Welk specialisme ook bij je past, zolang jij enthousiast en gepassioneerd bent over wat je doet, zijn wij méér dan geïnteresseerd in jou.

Vacature bar mallorca

Daarnaast beschik je ook over de volgende kwaliteiten;

 • Relevante werkervaring
 • Representatief
 • Stressbestendig, teamplayer, positieve houding, communicatief sterk
 • Jij beschikt over het vermogen een goede sfeer te brengen en streeft ernaar om elke dag weer de beste service te verlenen voor je klanten.
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Je hebt een passie voor eten, drinken en gastvrijheid
 • Je moet minimaal beschikbaar zijn in de maanden juni, juli en augustus. Maar we hebben ook mensen nodig van april tot eind oktober.
Werken meatclub

Wat krijg jij daarvoor terug?

 • Een geweldige werkomgeving
 • Goed salaris + tips
 • Accommodatie en eten & drinken
 • Verzekeringen en werkdocumenten
 • Mogelijkheden voor carrièremogelijkheden
 • Professionele ondersteuning
 • Het belangrijkste is een tweede nieuwe familie

Ga jij met ons aan het werk op Mallorca deze zomer? Meld je dan nu aan! Stuur je motivatie, ervaring, beschikbaarheid en een recente foto en we nemen contact met je op.

La bodega

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Vul  je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

-X- Team #Myworkingholiday

Psst.. Deel deze vacature ook met je vrienden en krijg 50 euries!

Ben jij niet de juiste persoon voor deze vacature, maar ken jij wel iemand waar deze vacature wat voor kan zijn? Deel de vacature dan met je vrienden, klasgenootjes, collega’s, neefjes & nichtjes en verdien €50,- wanneer iemand uit jouw netwerk via My Working Holiday 8 weken heeft gewerkt!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Plant a tree

Wij helpen graag iedereen bij het vinden van een leuke #workingholiday in Nederland of in het buitenland, maar we geven ook veel om onze planeet. Bomen zijn geen goed doel, maar een noodzakelijk doel en van levensbelang voor een gezond klimaat.

Daarom planten wij voor elke kandidaat die via ons aan een #workingholiday avontuur begint één boom in Nederland en in het buitenland. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en kunnen we iets terug geven aan onze planeet. 


Nina Visser

Hi, ik ben Nina! Het gezicht achter My Working Holiday. Al sinds mijn jongere jaren wist ik dat er grenzen waren om overschreden te worden. De wereld is groter dan je woonplaats. De drang om dat te ontdekken heeft ervoor gezorgd dat reizen een essentieel onderdeel van mijn leven is geworden. Toen ik op mijn 25e klaar was met mijn studie Small Business ben ik aan het werk gegaan als arbeidsbemiddelaar in de horeca. 5 jaar verder en klaar om mijn ervaring en passie met jou te delen en je op weg te helpen in jouw #workingholiday avontuur!