Werken als reisleider voor tui

What it’s like

Altijd al eens in het buitenland willen werken als reisleider? Voor het nieuwe zomerseizoen van 2022 is TUI weer op zoek naar reisleiders voor hun populairste bestemmingen Spanje, Bulgarije, Kroatië, Grieken en Cyprus.

Als reisleider vertegenwoordig jij de reisorganisatie TUI op de vakantiebestemming. Je bent aanspreekpunt voor de vakantiegangers en de dienstverleners op de vakantiebestemming.

Bij TUI Musement zetten ruim 2.800 collega’s zich dag in dag uit in om vakantiegangers een onvergetelijke tijd te bezorgen. Werken bij ’s werelds grootste toerismegroep biedt veel carrièremogelijkheden. Met werkplekken over de hele wereld en duizenden collega’s die popelen om je te ontmoeten, staat een avontuur op je te wachten!

Een knuffel op het vliegveld omdat ik ze
de beste vakantie ooit had bezorgd!

Maak deel uit van ons beroemde TUI Destination Team als een van onze geliefde reisleiders! Gebruik elke dag als een kans om onze gasten te laten glimlachen volgens ons motto ´Live Happy’.

Wat ga je doen?

Een reisleider heeft de functie van het begeleiden van de gasten wanneer ze eenmaal op hun plaats van bestemming zijn. Je ontvangt ze netjes en begeleidt ze van de luchthaven naar hun accomodatie en terug. Ook het regelen van de transfer behoort tot het takenpakket van de Reisleider.

Jij bent het eerste aanspreekpunt van de gasten. Je regelt als Reisleider bijeenkomsten en bent met regelmaat in de hotels te vinden voor als mensen je nodig hebben. Zo kunnen mensen je nodig hebben voor het bespreken van een huurauto of excursies, problemen in het hotel, ziekte of noodgevallen. Maar ook als mensen klachten hebben moet jij als Reisleider die trachten af te handelen naar ieders tevredenheid.

Wat vragen we van jou?

 • Een vriendelijke collega en geweldige teamspeler.
 • Een echt mensen-mens – zelfverzekerd in het communiceren en/of verkopen aan internationale gasten.
 • Bereid om de eisen van de baan te leren, de technologie die nodig is onder de knie te krijgen en te leren over alle producten en diensten van TUI.
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal – extra talen en rijbewijs zijn handig.
 • Je bent de gehele zomer beschikbaar. Starten kan in April, Mei of Juni maar in ieder geval werk je tot 15 oktober!
 • Een dubbele vaccinatiestatus (of gelijkwaardig) voor binnenkomst/reizen/algemene werkdoeleinden is nu verplicht voor een groeiende lijst van landen (onderhevig aan
 • voortdurende verandering)
 • Tot slot … draag je met trots je ‘TUI Blues’ en vertegenwoordig je ten alle tijde onze ‘TUI Smile’.

Wat krijg jij van ons?

 • Je salaris, provisie*, particuliere ziektekostenverzekering, accommodatie, vluchten, bedrijfs-iPad & werkkleding zijn standaard geregeld voor je bij TUI. *Provisie is afhankelijk van de functie.
 • Je visum/werkvergunning zijn gedekt.
 • We betalen je voor alle gevolgde trainingsdagen plus gratis toegang tot onze TUI Learning Hub, TUI Skills Academy & Taallessen.
 • Gratis toegang tot ons toegewijde WeCare Team & de 24/7 Wellbeing Hub.
 • Raak betrokken bij liefdadigheids- en duurzaamheidsinitiatieven zoals de TUI Care Foundation.
 • Je accommodatie wordt door TUI geregeld. Je zult met je roommates/collega’s een appartement delen. Eigen slaapkamer is gegarandeerd!

#TUIJobs
#TUIJobsAbroad
#TUIDestinationJobs
#HolidayDestinationJobs
#TUIMusement

Sollicitatieprocedure

Schrijf ons een leuke motivatie en vermeld hierbij wat je beschikbaarheid is. Wij zullen binnen 7 dagen contact met je opnemen. Je krijgt dan te horen of je word uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Meer vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We kijken uit naar jouw inschrijving!

-X- Team #Myworkingholiday

Inschrijven

De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Je naam

Details

Omschrijf jezelf

Uploads

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

Algemene voorwaarden

Are you becoming part of the team?

We kunnen je hulp goed gebruiken! Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.