KANDIDAAT AANMELDEN

Het gehele juridisch werkgeverschap uit besteden? Meld je kandidaat aan en wij regelen het contractbeheer en de loonadministratie. Voor elk uur dat je medewerker werkt, betaal je een vast tarief per uur. Werkt de medewerker niet, dan heb je geen kosten. Kleine lettertjes doen wij niet aan. Wij hanteren een all-in tarief en bieden een complete dienstverlening.

serveerster

Inschrijven

Flexwerkers worden ingeschreven in de administratie van onze backoffice.  Via het inschrijfformulier  worden de gegevens van de opdrachtgever en de flexwerker doorgegeven aan onze backoffice. Dit inschrijfformulier voldoet aan de wettelijke eisen voor de verwerking van persoonsgegevens (AVG).

OnlineUUR

Wij bouwen een onlineUUR portaal voor de digitale verwerking van de gewerkte uren. In dit portaal kan de gehele verloning én facturatie van de flexwerkers en de opdrachtgevers ingezien worden. 

Verloningsproces

De verloning gebeurt op tijd en correct. Een juiste en snelle verloning zorgt voor tevreden medewerkers en foutloze loonstroken. Iedere woensdag om 12:00 uur uploaden wij de gewerkte uren uit de onlineUUR omgeving naar ons verloningssysteem. Op donderdag vindt de betaling van het salaris plaats en versturen wij de loonstroken.

ABU cao
Onze backoffice is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en volgt derhalve de ABU cao. Van uit deze cao kunnen er twee soorten verloning toegepast worden: met uitzendbeding en zonder uitzendbeding. Wij verlonen de werknemers alleen zonder uitzendbeding. Dit betekent dat de flexwerkers betere arbeidsvoorwaarden hebben en werken volgens een zo genaamde detacheringsovereenkomst. Bij ziekte krijgen flexwerkers eerder en meer uitbetaald en ook hebben ze recht op bijzonder verlof in fase A. Dit zijn twee voorbeelden van die betere arbeidsvoorwaarden. Een detacheringsovereenkomst betekent dat een medewerker een contract krijgt voor langere tijd (periode of kwartaal) met een minimaal aantal uren gegarandeerd. Ook op deze wijze willen wij de inzet van de flexwerkers waarderen.

Certificering

Iedere zes maanden wordt onze administratie steekproefsgewijs doorgelicht op juridische correctheid. Tot op heden heeft onze backoffice iedere keer weer goedkeuring ontvangen voor de uitvoering van de administratie en de naleving van de geldende wet- en regelgeving. Daardoor staan wij ingeschreven in het register van de SNA. Hierover leest je meer op de pagina certificering.

Facturatieproces

Er is ons veel aan gelegen om de facturatie op tijd en correct uit te voeren. Een juiste en snelle facturatie zorgt voor tevreden opdrachtgevers en foutloze facturen. Iedere woensdag om 12:00 uur uploaden wij de gewerkte uren uit de onlineUUR omgeving naar ons verloningssysteem. Woensdagmiddag versturen wij de factuur naar de opdrachtgever. De betalingstermijn is standaard 14 dagen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.