#MYWORKINGHOLIDAY

My Working Holiday is een bemiddelingsbureau voor werkzoekenden die willen werken in de horeca & toerisme op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Wij regelen jouw werkplek, slaapplek, reis en salarisadministratie en zijn 24/7 bereikbaar voor jouw vragen. Stap uit je comfort zone en ga met ons onbezorgd aan het werk op een camping, in een hotel, restaurant, strandpaviljoen of surfschool dit jaar!

IK BEN WERKZOEKENDE & WIL EEN #WORKINGHOLIDAY

Geld verdienen, ervaring opdoen en daarna naar het strand? Zo ziet een dag bij #myworkingholiday er uit.

Stap uit je comfort zone en ga aan het werk in een hotel, restaurant, strandpaviljoen of surfschool!

Lees hier meer over wie wij zijn en hoe het werkt.

Stuur ons jouw inschrijving met je persoonlijke voorkeuren en wensen en wij gaan voor jou op zoek naar een toffe werkplek!

Check ook onze bestaande vacatures alvast hier!

Medewerker Bediening
Oerol

IK BEN WERKGEVER &ZOEK PERSONEEL

Heeft u een werkplek beschikbaar? Zet vrijblijvend een vacature bij ons uit en wij helpen u in uw zoektocht naar enthousiast personeel. 

Doordat wij de taal van onze doelgroep spreken en jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en horeca  hebben weten wij precies waar wij uw kandidaat kunnen vinden. Ook kunt u uw salarisadministratie en het totale juridisch werkgeverschap aan ons overdragen zodat u meer tijd over houdt om uw bezig te houden met uw corebusiness. 

Lees hier meer over wie wij zijn, hoe wij werken en over onze diensten;

Uitzenden, Salarisadministratie en Werving & Selectie.

Team #myworkingholiday
barmedewerker vlieland

Groot aanbod vakantiewerk

Door onze jarenlange ervaring in de horeca en arbeidsbemiddeling hebben wij een groot netwerk opgebouwd van gescreende werkgevers met leuke beschikbare werkplekken in voornamelijk Nederland en soms in het buitenland. Er zit er altijd wel een bedrijf tussen wat bij jou past. Zijn er even geen geschikte vacatures vrij? Dan stellen wij jou vrijblijvend voor bij opdrachtgevers waar jij zelf graag aan het werk gaat. Het is immers onze taak om jou aan een leuke baan te helpen.

Betrouwbaar en Veilig bureau

Wij werken volgens de arbeidswet en hanteren daarom de ABU-cao. In die cao staan al jouw én onze rechten en plichten. Daarnaast voldoen wij aan alle wettelijke certificeringen en wordt onze administratie twee keer per jaar gecontroleerd. Werken bij ons is dus goed en veilig geregeld en daar doen we iedere dag opnieuw ons best voor. Jouw salarisbetaling wordt altijd op tijd en correct uitbetaald. Wij werken met een online uren registratiesysteem waar je zelf wekelijks je uren kunt inboeken en diezelfde week nog je salaris zal ontvangen. Je bouwt bovenop je salaris standaard 8,333% vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op en wij dragen alle sociale premies voor jou af. Ook ben je verzekerd voor zorg en doorbetaling bij ziekte.

Ervaren & betrokken medewerkers

De medewerkers van My Working Holiday hebben jarenlange ervaring in zowel de arbeidsbemiddeling als in de horeca en hebben zelf een grote passie voor reizen. Ook zij zijn net als jou ooit van huis vertrokken voor een #Workingholiday avontuur. Zo weten zij precies wat jij belangrijk vindt en staan ze altijd voor je klaar voor de meest uiteenlopende vragen. Het contact met My Working Holiday is persoonlijk, laagdrempelig en betrokken. Wij houden van authenticiteit en streven naar een open en eerlijke communicatie. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Wij zijn 24/7 te bereiken op Whatsapp.

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp