HOE WERKT MY WORKING HOLIDAY?

STAP 1

Schrijf je kosteloos in

Schrijf je kosteloos in via onze website. Besteed daarbij veel aandacht aan een zorgvuldige inschrijving. Wij willen graag een overzicht van je werkervaring ontvangen met daarbij een leuke motivatie en een spontane profielfoto. Op basis daarvan wordt je geselecteerd voor een kennismakingsgesprek.

STAP 1

STAP 2

Telefonisch contact

Na je aanmelding via de site nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Jij geeft aan waar je precies naar op zoek bent en wij plannen een intakegesprek met je in. Deze vindt plaats in een café of flexibele werkplek in Groningen, of via Skype/Whatsapp videobellen.

STAP 2

STAP 3

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar wat beter kennen! Jij komt meer te weten over ons en de eventuele al beschikbare vacatures en over onze werkwijze en wij krijgen een beeld van jouw persoonlijkheid, wensen en vaardigheden. Zo kunnen we een werkgever zoeken die écht bij jou past!

STAP 3

STAP 4

Wij zoeken jouw werkplek

Na dit gesprek gaan wij hard ons best doen om een leuke werkplek voor je te vinden. Wij sturen je een overzicht met de bedrijven die een plekje beschikbaar hebben voor jou. Hierbij vermelden wij meer informatie zoals de bedrijfsgegevens, wat je werkzaamheden zullen zijn, het aantal uren dat je zal werken en hoe de eventuele huisvesting is geregeld.

STAP 4

STAP 5

Jij hebt je werkplek gevonden

In overleg met jou maken we een keuze voor het bedrijf waar je zal gaan werken, we spreken een startdatum af, ronden het papierwerk af, lopen het contract door en regelen samen de reis. Vanaf dat moment kan je avontuur beginnen!

STAP 5

STAP 6

Vertrek en eerste werkdag!

Vandaag is dé dag. Je hebt je tas gepakt en vertrekt naar jouw nieuwe werkplek op een vakantiebestemming in Nederland óf zelfs daarbuiten. Spannend! Wij zijn telefonisch te bereiken voor het geval je iets bent vergeten of nog een vraag hebt over de reis of je bestemming. Samen met de eigenaar van het bedrijf waar je gaat werken hebben we afgesproken dat hij of zij of wellicht een collega jou komt ophalen van de boot/parkeerplaats of luchthaven. Zij zullen je alles vertellen over je verblijfplaats en zullen zorg dragen voor het jou zo goed mogelijk inwerken op je eerste werkdag. Na je eerste werkdag hebben wij telefonisch contact over het verloop van de reis en je eerste indruk. 

STAP 6

STAP 7

Tijdens het werk

Wij worden jouw juridisch werkgever, oftewel, wij zullen wekelijks jouw loon uitbetalen. Je krijgt van ons inlogcodes voor een online urenregistratiesysteem waar je altijd de beschikking hebt over je gegevens om bijvoorbeeld je loonstroken en jaaropgaven te kunnen in zien. Ook kan je in dit systeem zelf wekelijks je gewerkte uren inboeken. Ondertussen zijn wij 24/7 te bereiken voor al jouw vragen. Wij blijven tijdens je werkperiode jouw vertrouwenspersoon.

STAP 7

JOIN THE TEAM!

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp