fbpx

hOW DOES THIS WORK?

STAP 1

Schrijf je kosteloos in

Schrijf je kosteloos in via onze website. Besteed daarbij veel aandacht aan een zorgvuldige inschrijving. Wij willen graag een overzicht van je werkervaring ontvangen met daarbij een leuke motivatie en een spontane profielfoto. Op basis daarvan wordt je geselecteerd voor een kennismakingsgesprek.

STAP 1

STAP 2

Telefonisch contact

Na je aanmelding via de site nemen wij óf je toekomstige werkgever telefonisch contact met je op. Jij geeft aan waar je precies naar op zoek bent en als dit matcht dan plannen we een intake gesprek in. Deze vindt plaats via Skype/Whatsapp/Zoom videobellen.

STAP 2

STAP 3

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek leren jij en je toekomstige werkgever elkaar wat beter kennen. Jij komt o.a. meer te weten over waar je komt te werken en hoe je slaapplek er uit ziet. Andersom krijgt de werkgever een beeld van jouw persoonlijkheid, wensen en vaardigheden. Zo kunnen jullie goed bekijken of jullie een match zijn!

STAP 3

STAP 4

You’ve got a match!

Jullie kennismakingsgesprek was helemaal leuk en jij kan niet wachten om op de boot (of vliegtuig) te stappen. Je spreekt samen een startdatum af en wij ronden samen met de werkgever het papierwerk af. Jij krijgt óf via je werkgever óf via ons een werkovereenkomst die we samen goed doorlopen. Hierin staan de gemaakte afspraken op het gebied van salaris, uren etc. Bam! Dat is geregeld.  Vanaf nu kan je je voorbereiden op je nieuwe avontuur! 

STAP 4

STAP 6

Vertrek en eerste werkdag!

Vandaag is dé dag. Je hebt je tas gepakt en vertrekt naar jouw nieuwe werkplek op een vakantiebestemming in Nederland óf wellicht zelfs daarbuiten. Spannend! Wij zijn telefonisch te bereiken voor het geval je iets bent vergeten of nog een vraag hebt over de reis of je bestemming. Samen met de eigenaar van het bedrijf waar je gaat werken hebben we afgesproken dat hij of zij of wellicht een collega jou komt ophalen van de boot/parkeerplaats of luchthaven. Zij zullen je alles vertellen over je verblijfplaats en zullen zorg dragen voor het jou zo goed mogelijk inwerken op je eerste werkdag. 

STAP 6

STAP 7

Tijdens het werk

Wanneer jij vanuit ons een contract hebt gekregen van je werkgever, zullen wij wekelijks jouw loon uitbetalen. Je krijgt van ons inlogcodes voor een online urenregistratiesysteem waar je altijd de beschikking hebt over je gegevens om bijvoorbeeld je loonstroken en jaaropgaven te kunnen in zien. Je kan in dit systeem zelf wekelijks je gewerkte uren inboeken. Wanneer je een contract van de werkgever hebt gekregen bespreek je met de werkgever over de uitbetaling van je gewerkte uren. 

STAP 7

STAP 8

VAKANTIE VIEREN EN CASHEN!

What more to say? Vanaf nu ben jij de free spirit die zelf voor haar/zijn centen zorgt en tegelijkertijd het beste uit je leven haalt. Enjoy the adventure!

STAP 8

JOIN THE TEAM

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.