HOE WERKT MY WORKING HOLIDAY?

My Working Holiday is een arbeidsbemiddelingsbureau en sociaal platform ontwikkeld voor werkzoekenden die geïnteresseerd zijn om te werken in de horeca & toerisme branche op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. 

My Working Holiday is er op gericht om met haar enthousiasme voor het horeca & toerisme vak, haar expertise en frisse blik op de arbeidsmarkt  ondernemers op de Waddeneilanden en andere vakantieplekken in binnen of buitenland te ondersteunen in hun zoektocht naar enthousiast personeel en ze eventueel te ontzorgen van de loonadministratie. 

Anderzijds zijn wij er voor kandidaten die op zoek zijn naar een avontuur ze te ondersteunen en begeleiden naar een leuke werkplek. 

Wij regelen de uitgebreide werving & selectie, het contractbeheer met klanten en werknemers, de urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen. De backoffice neemt ook het juridisch werkgeverschap op zich, de voorfinanciering van de lonen en premies. Naast de administratieve taken zijn wij experts op het gebied van de steeds veranderende wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat het inregelen van de medewerkers aan de laatste eisen voldoet.

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Elke werkzoekende die zich aanmeldt voor werk zal uitgenodigd worden voor een persoonlijk kennismakingsgesprek in informele en in een ongedwongen sfeer.

Anders dan dat een app of digitaal programma uw potentiële kandidaten matcht en op hun kwaliteiten test, nemen wij de tijd voor een kandidaat en wordt iemand altijd persoonlijk gesproken. Dit om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van kennis, ervaring en vooral ook de persoon in kwestie.

De begeleiding stopt niet na de eerste werkdag.  Wij blijven namelijk betrokken bij de ontwikkeling van de medewerkers en zijn 24/7 te bereiken voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies zowel richting de werkgevers als kandidaat in wat voor vorm dan ook. 

Onze werkwijze is transparant en betrokken. Wij zijn open-minded en flexibel en denken mee in oplossingen. Wij doen er alles aan om dat tegen een zo scherp mogelijk tarief voor u te verzorgen. Snel, gebruiksvriendelijk & transparant via ons online uren registratie portal.

Ons doel: Korte lijnen, heldere afspraken, goed werkgeverschap, transparantie en persoonlijke en langdurige arbeidsrelaties

Werken op het strand
WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp