fbpx
Vacature bar mallorca

Barkeeper

Vacature Barkeeper; Wil jij werken op het strand? Zonnetje op je gezicht, voeten in het zand en met uitzicht op zee? Dat kan! Voor verschillende leuke en hippe strandtenten, hotels, campings en restaurants op de Waddeneilanden zijn wij weer op zoek naar personeel.  Schrijf je in en kom voor ons werken als barkeeper. 

*Tip: Wees er snel bij, want me hebben nog maar enkele werkplekken beschikbaar!

Wat ga je doen als barkeeper?

 • Het bereiden van de dranken bier, wijn, fris, koffie en thee. 
 • Het uitserveren van dranken en/of kleine gerechten

Als barkeeper zorg je voor een gastvrij ontvangst en ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van de gasten van de bar waar je voor werkt. Worden er 4 bier, 2 cappuccino’s, twee cola’s en drie keer thee besteld? Dan zorg jij er voor dat de dranken gelijktijdig klaar zijn en dat de dranken niet warm worden of zijn afgekoeld.

Als jij de dienbladen met dranken klaar zet, zal één van jouw collega’s in de bediening de dranken uitlopen naar de gasten. Maar ook jij zal regelmatig klantencontact hebben als zij bijvoorbeeld naar binnen komen voor vragen of een drankje komen bestellen aan de bar. 

Barmedewerker waddeneilanden

Hoe werkt het?

Je meld je via onderstaand formulier aan als werkzoekende en verteld iets over waarom jij graag gaat werken als barmedewerker. Je geeft hierbij aan wat jouw werkervaring is en voor welke periode je beschikbaar bent. Wij helpen je met je met het selecteren van een werkplek dat bij je past. 

Wanneer je een tof bedrijf hebt gevonden waar je aan de slag wil gaan dan regelen wij o.a. het volgende voor jou;

 • Een werkplek op één van de leukste vakantiebestemmingen van Nederland
 • Werken in een jong en gezellig team van collega’s
 • Werkweken van 24 tot 40 uur per week.
 • Een plek om te overnachten in één van de personeelshuizen op het eiland.
 • Vergoeding van je maaltijden
 • Vergoeding van je bootreis
 • Een goed salaris (check hier wat je gaat verdienen)
 • Elke donderdagmiddag uitbetaling van je salaris
 • Extra vakantiegeld (8,333%) en vakantiedagen
 • Bovenop je bruto uurloon ontvang je fooi (zo’n 1 a 2 euro per uur bovenop je salaris!)

Do we need to say more?

lees hier ook onze blog over waarom het werken op het strand zo gezond is..

jongeren op strand

En dit verwachten wij van jou

 • Klantvriendelijkheid
 • Bereid hard te werken
 • Niet bang om een praatje te maken met gasten
 • Voor  minimaal 4 weken beschikbaar
 • Je bent gemotiveerd en hebt zin in een #workingholiday in Nederland!

Ben jij geïnteresseerd in de functie van barkeeper op één van de Waddeneilanden? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om samen mogelijkheden met je te bespreken.

-X- Team #Myworkingholiday

Psst.. Deel deze vacature ook met je vrienden en krijg 50 euries!

Ben jij niet de juiste persoon voor deze vacature, maar ken jij wel iemand waar deze vacature wat voor kan zijn? Deel de vacature dan met je vrienden, klasgenootjes, collega’s, neefjes & nichtjes en verdien €50,- wanneer iemand uit jouw netwerk via My Working Holiday 8 weken heeft gewerkt!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Plant a tree

Wij helpen graag iedereen bij het vinden van een leuke #workingholiday in Nederland of in het buitenland, maar we geven ook veel om onze planeet. Bomen zijn geen goed doel, maar een noodzakelijk doel en van levensbelang voor een gezond klimaat.

Daarom planten wij voor elke kandidaat die via ons aan een #workingholiday avontuur begint één boom in Nederland en in het buitenland. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en kunnen we iets terug geven aan onze planeet. 


Nina Visser

Hi, ik ben Nina! Het gezicht achter My Working Holiday. Al sinds mijn jongere jaren wist ik dat er grenzen waren om overschreden te worden. De wereld is groter dan je woonplaats. De drang om dat te ontdekken heeft ervoor gezorgd dat reizen een essentieel onderdeel van mijn leven is geworden. Toen ik op mijn 25e klaar was met mijn studie Small Business ben ik aan het werk gegaan als arbeidsbemiddelaar in de horeca. 5 jaar verder en klaar om mijn ervaring en passie met jou te delen en je op weg te helpen in jouw #workingholiday avontuur!