fbpx

Wie is My Working Holiday?

My Working Holiday is een uitzendbureau en platform in de horeca & toerisme branche op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. 

Door onze kennis van de verschillende online marketingstrategieën én van de arbeidsmarkt hebben wij een groot bereik onder jongeren, studenten, vakantiekrachten en horecamedewerkers.

Wij weten snel jouw ideale kandidaat te vinden. We hebben zowel personeel beschikbaar voor een korte periode in de zomervakantie als personeel dat voor langere periode (bijvoorbeeld in een tussenjaar) werk zoekt. Je hoeft slechts enkel een vacature uit te zetten en wij zorgen ervoor dat je vacature gevonden wordt. 

Wij hebben fijne samenwerkingen met geselecteerde en gescreende opdrachtgevers & uitzendkrachten. 

Onze expertise is dat medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen en opdrachtgevers ontzorgd worden in de werving & selectie van personeel en hun volledige salarisadministratie.

Working Holiday

Groot aanbod kandidaten & Fijne samenwerkingen

Door onze jarenlange ervaring in de horeca en arbeidsbemiddeling hebben wij een groot netwerk opgebouwd van gescreende kandidaten & opdrachtgevers.

Wij weten wat er gevraagd wordt van een kandidaat. Een voorselectie is gedaan waardoor de database van kandidaten enkel bestaat uit enthousiaste jongeren en studenten die een vakantiebaan of in hun tussenjaar werk zoeken in de horeca en toerisme op een vakantiebestemming in Nederland (Waddeneilanden) of in het buitenland.

Betrouwbaar en Veilig bureau

Wij werken volgens de arbeidswet en hanteren daarom de ABU-cao. In die cao staan al onze rechten en plichten voor het uitzenden van personeel. Daarnaast voldoen wij aan alle wettelijke certificeringen en wordt onze administratie twee keer per jaar gecontroleerd. Uitzenden is dus goed en veilig geregeld en daar doen we iedere dag opnieuw ons best voor. De salarisbetaling worden altijd op tijd en correct uitbetaald. Wij werken met een online uren registratiesysteem waar zelf wekelijks uren ingeboekt kunnen worden. Medewerkers bouwen bovenop hun salaris standaard 8,33% vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op en wij dragen alle sociale premies af. Ook ben je verzekerd bij doorbetaling bij ziekte.

Ervaren & betrokken medewerkers

De medewerkers van My Working Holiday hebben jarenlange ervaring in zowel de arbeidsbemiddeling als in de horeca en hebben zelf een grote passie voor reizen en eten! Het contact met My Working Holiday is persoonlijk, laagdrempelig en betrokken. Wij houden van authenticiteit en streven naar een open en eerlijke communicatie. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Wij zijn altijd te bereiken op Whatsapp.

The face behind the business

Ik ben Nina. Het gezicht achter My Working Holiday.

Mijn eigen eerste #workingholiday begon op 19-jarige leeftijd toen ik zelf nog studeerde en voor mijn opleiding marketing & communicatie naar het buitenland vertrok om hier te wonen en stage te lopen voor een duikschool. Ik denk vaak terug aan deze fantastische tijd.

Eenmaal terug in Nederland ben ik verder gaan studeren en verdiende ik wat bij als barmedewerker. Ik werkte in een kroeg in Groningen en als hostess op verschillende plekken in Nederland. Ondertussen spaarde ik geld om af en toe zelf op avontuur te kunnen gaan. 

Toen ik op mijn 25e jaar klaar was met mijn studie Small Business ben ik aan het werk gegaan als arbeidsbemiddelaar in de uitzendbranche. 

Na 5 jaar werkervaring te hebben opgedaan vond ik het tijd om mijn ervaring en passie te delen met jongeren die ook een avontuur willen aangaan op een voor hun onbekende plek. Altijd een spannende ervaring! 

Ik merkte door de jaren heen dat er ontzettend veel vraag was naar personeel in de horeca en toerisme. Ondernemers zijn veel tijd kwijt aan het vinden van de juiste kandidaten. 

Door het juist kunnen inzetten van mijn marketing en communicatie skills heb ik veel werkzoekenden uit de juiste doelgroep naar onze website weten te trekken. We hebben nu 2 tot 3 inschrijvingen per dag. 

Door mijn eigen ervaring in de arbeidsbemiddeling, de horeca, het reizen en het werken in het binnen- en buitenland weet ik wat er gevraagd wordt door een werkgever en weet ik ook heel goed wat belangrijk is voor een werknemer. 

Nina Visser

 

Tot zo ver mijn verhaal, ik ben veel meer benieuwd naar jouw verhaal! Wil jij met mij samenwerken?  Schrijf mij een berichtje en ik help je in je zoektocht naar personeel óf je marketing en communicatie vraagstukken. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.